Out of control

Out of control

På måndag skulle jag haft min första öppna föreläsning i Oslo. I förrgår fick jag besked från hotellet där föreläsningen skulle vara att de till följd av den pågående hotellstrejken i Norge varit tvungna att lägga ner sin verksamhet. Efter att i två dagar nu intensivt letat ny lokal utan att lyckas var jag idag tvungen att meddela alla som bokat att det inte blir något.

Mycket kan jag styra över själv men en hotellstrejk i Norge och ett hotell i Oslo som går i konkurs blir lite väl mycket utanför min kontroll. Men en sak är säker, det kommer inte styra mitt humör för jag har redan nya planer på gång. Det blir inte alltid som jag har tänkt mig men det blir alltid vad jag gör det till. I alla fall i min värld 😉

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

 • 5 dec: Kiruna

  Begränsat med biljetter
 • 6 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fullbokat
 • 7 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fåtal biljetter kvar
 • 15 jan: Trelleborg

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar