Oförstörd äkta självinsikt

Oförstörd äkta självinsikt

Vi brukar säga att sanningen får vi höra från våra barn och det är nog så sant många gånger. För ett tag sedan fixade jag med bilder från student och konfirmation som vi haft på sistone och jag sätter in bilder i ett vanligt album för ovanlighetens skull. För det mesta stannar de på datorn och ”försvinner” lite bland alla andra bilder.

Men det är nu när jag bläddrar i det gamla albumet som jag hittar detta brev som yngsta dottern skrev till mig som födelsedagspresent när hon var knappt 7 år. Jag hade inte läst det på länge så det blev en ren njutning. På bilden härunder ser du sista delen av brevet. Jag gillar bäst hur hon avslutar meningen. Underbart 🙂 <3

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

 • 5 dec: Kiruna

  Begränsat med biljetter
 • 6 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fullbokat
 • 7 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fåtal biljetter kvar
 • 15 jan: Trelleborg

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar