Och 12 jan så började det på riktigt.

Och 12 jan så började det på riktigt.

När jag kom hem efter föreläsningen i Karlstad igår kväll fick jag ett mail från en tjej som var med kvällen innan på min föreläsning i Kalmar. Det är precis detta som gör att jag jobbar med det jag gör. Det är ok för Erika att jag lägger ut detta.

Hej Torkild!
Mitt namn är Erika Fredriksson och jag var på din föreläsning på stadshotellet i Kalmar igår kväll. Jag och mina yngre syskon gick på din föreläsningen med vår mamma då vi fick biljetterna i julklapp. Jag kände verkligen igen mig när du berättade om tjejen som hade kollat på biljetterna och bara ”jahop, kul..”. Men jag är så glad att vi gick för det var precis vad jag behövde och definitivt vad vi som syskon behövde höra.

Jag antar att vi också är maskrosbarn och har mycket skit i ryggsäcken. Det jobbiga med den där jävla ryggsäcken är att man kan inte bara säga ”att nej nu skiter jag i det här” och lägga ner den på marken och fortsätta lättare. Det känns mer som att jag stannar typ var femte mil och plockar ur en sten i taget & ibland lägger jag tillbaka dem igen.

Men din föreläsning igår gjorde att jag lämnade ryggsäcken där i salen på stadshotellet. Den kan få stå där, för jag behöver den inte längre. Jag har burit runt på den allt för länge. Det var så mycket som berörde mig under din föreläsning och jag satt med gråten i halsen och tårar i ögonen flera gånger. Men sen skrattade jag lika många gånger med. ”Du drunknar inte av att hamna i sjön, du drunknar om du inte tar dig upp” är så sant. När vi skulle skriva gåvobrevet så skrev jag att ”släpp alla måsten och prestationskrav” och när du sen sa att vi har skrivit dem till oss själva så blev det ju så självklart.

Jag är 21 år och det är lätt att bli vilsen och inte veta vad man vill bli när man blir stor. Att det har fått tynga ner mig så mycket att jag inte orkar med livet mer är så löjligt. Mitt liv har ju precis börjat. Och 12 jan så började det på riktigt. För nu har jag verktyg att ta mig fram som jag vill och bli lycklig.

Tack snälla du! Du gör mer än du anar!
Kram Erika

Är du intresserad av mina föreläsningar kan du läsa mer på denna länk: http://buff.ly/1OQ1s28

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail