Min egen väg.

Min egen väg.

Vaknar upp på nattåget från Stockholm och det är snart framme i Lund. Nu är det några dagars ledighet efter en rolig vecka med 6 föreläsningsuppdrag varav 3 som jag arrangerade själv och där alla var i stort sett fullbokade. I genomsnitt 230 på varje föreläsning.

Det är så galet kul och jag är tacksamt stolt över att jag är en av de få föreläsarna i landet som har byggt upp en egen marknad och där det dessutom kommer så många och lyssnar.
När jag började för några år sedan sa många att det är omöjligt för det är en överetablerad marknad. Men bara för att de såg det som omöjligt så innebar inte det att det var omöjligt för mig. Jag hittade mina egna vägar där ingen annan gick och det gick hur bra som helst.

Trevlig helg
Torkild

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail