Torkild Sköld

Luleå och en kväll med Eric Thyrell

Vaknar upp i Luleå med en härlig känsla i hela kroppen efter föreläsningen igår kväll. Det var en fantastisk kväll som blev långt utöver det vanliga och vad det var som gjorde att det blev så är svårt att ta på. Både jag och Eric kände efteråt att efter att ha kört en hel del föreläsningar tillsammans runt om i landet, så var detta den bästa hittills. En viktig faktor är definitivt att vi inte bara jobbar ihop utan vi har även blivit riktigt bra vänner som trivs ihop och jag tror att det avspeglar sig i det vi gör på scenen. Det blir mer äkta när det syns att vi har roligt tillsammans.

Sen finns det en fördom om att norrlänningar är tysta och lite tillbakadragna. Det är absolut inte min uppfattning för publiken igår var helt underbara och de bjöd på sig själva så det stod härliga till och det är såklart även en bidragande faktor till att det blev så bra.

Det kom fram en tjej efteråt som berättade hur glad hon var att hon hade kommit för att lyssna på mig och hon hade kört 50 mil tur och retur för det. Helt underbart och jag blev verkligen ödmjukt stolt över det. Tänk att någon åker 50 mil för att lyssna på mig. Det är riktigt hedrande för mig och jag var bara tvungen att få en bild på oss tillsammans.

Nu är det dags att packa ihop mina saker och bege mig söderut. Många frågar mig hur jag orkar fara runt i landet som jag gör och om det verkligen är värt det. Jag har aldrig tvekat en sekund på det för det är det mest fantastiska jobb jag kan tänka mig och efter en kväll som igår så är jag ännu mer övertygad. Att få folk att bli inspirerade, ha kul och må bra är en stor drivkraft för mig i det jag gör och det vill jag göra så länge jag har förmånen att få göra det.

Torkild

https://www.facebook.com/groups/Torkild/

1415167329_full.jpeg 1415167314_full.jpeg Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

 • 2 sep: Karlskrona

  Biljetter kvar
 • 3 sep: Kalmar

  Biljetter kvar
 • 4 sep: Växjö

  Biljetter kvar
 • 9 sep: Kungälv

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar