Livet skall upplevas och inte överlevas.

Livet skall upplevas och inte överlevas.

Den tuffa vägen har för mig många gånger slutat med att det har blivit den rätta vägen i livet. Det tog tid innan jag ville acceptera det för stoltheten rev i själen. Men idag när jag accepterar mig själv för den jag är så har mina tidigare svagheter blivit mina framtida styrkor. Idag tycker jag om mig själv för den jag är och då är jag så mycket bättre på att acceptera och tycka om andra för den de är. Jag kan göra fel men jag är aldrig fel. Ibland behöver jag be om ursäkt för vad jag har gjort men jag behöver aldrig be om ursäkt för den jag är.

Idag är jag inte rädd för döden efter livet. Numera är jag rädd för att ta död på livet när jag lever för livet skall upplevas och inte överlevas.

Torkild

10409603_817272944982071_8182681370792480138_n Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

 • 5 dec: Kiruna

  Begränsat med biljetter
 • 6 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fullbokat
 • 7 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fåtal biljetter kvar
 • 15 jan: Trelleborg

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar