Livet skall upplevas och inte överlevas.

Livet skall upplevas och inte överlevas.

Allt för ofta träffar jag på människor som trivs med vad de gör men de trivs inte med platsen de är på. Jag tror att om vi i längden inte mår bra av att vara på vår arbetsplats så kommer vi i längden inte tycka om att göra det vi gör.

Jag kommer aldrig glömma min fars kompis som efter 25 år på samma verkstad blev avtackad med en guldklocka. När jag gick fram och gratulerade honom så säger han: – Tack, men jag har inte trivts på jobbet en enda dag under alla dessa 25 år.

Det är idag jag gör valen för att slippa behöva säga så till mig själv i framtiden oavsett hur många eller få år jag blickar framåt. Livet skall upplevas och inte överlevas.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

 • 5 dec: Kiruna

  Begränsat med biljetter
 • 6 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fullbokat
 • 7 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fåtal biljetter kvar
 • 15 jan: Trelleborg

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar