Livet skall upplevas och inte överlevas

Livet skall upplevas och inte överlevas

Den tuffa vägen har för mig många gånger slutat med att det har blivit den rätta vägen i livet. Det tog tid innan jag ville acceptera det för stoltheten rev i själen. Men idag när jag accepterar mig själv för den jag är så har mina tidigare svagheter blivit mina framtida styrkor.

Idag tycker jag om mig själv för den jag är och då är jag så mycket bättre på att acceptera och tycka om andra för den de är. Jag kan göra fel men jag är aldrig fel. Ibland behöver jag be om ursäkt för vad jag har gjort men jag behöver aldrig be om ursäkt för den jag är.

Jag får ofta frågan om jag är troende. Då svarar jag alltid att jag tror på mig själv för hur skall andra kunna tro på mig om jag själv inte gör det? En gång i tiden trodde jag inte på mig själv och då hade jag svårt att ha förtroende för andra.

Skulle det vissa dagar vara som så att ingen annan tror på mig så gör jag det i alla fall själv och då har jag alltid lättare att även tro på andra, vilket kallas för förtroende.

Idag är jag inte rädd för döden efter livet. Numera är jag rädd för att ta död på livet när jag lever, för livet skall upplevas och inte överlevas.
Det gäller idag och alla andra dagar jag får förmånen vara med på denna resa.

Torkild Sköld

https://www.facebook.com/groups/Torkild/

 10450061_10152597643179232_2505909187180465239_o
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

 • 5 dec: Kiruna

  Begränsat med biljetter
 • 6 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fullbokat
 • 7 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fåtal biljetter kvar
 • 15 jan: Trelleborg

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar