Torkild Sköld

I går hade jag förmånen att ha med Lisa Kaptein Kvist, Sveriges bästa personliga tränare 2010, på min föreläsning.

Igår var Lisa med på min föreläsning i Höllviken och idag bloggar hon om det.

”Du är Vd för ditt eget bolag och vad som händer i detta bolag är ditt ansvar! Jag har varit och lyssnat på en föreläsning med Torkild Sköld och nu tänker jag sprida dessa insikter. Detta av en enda anledning – det funkar! Mycket i denna text har jag hämtat från denna fantastiska föreläsning. Läs fortsättningen genom att klicka på denna länk. http://ptkvinna.se/far-jag-presentera-den-verkstallande-direktoren-i-mitt-liv/#more-1905

På denna länk kan du läsa mer om vad de som varit på min öppna föreläsning tycker om den.
https://www.torkildskold.se/omdomen/

namnlost-2

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

 • 2 sep: Karlskrona

  Biljetter kvar
 • 3 sep: Kalmar

  Biljetter kvar
 • 4 sep: Växjö

  Biljetter kvar
 • 9 sep: Kungälv

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar