Långledig sommar och arbetslång höst.

Långledig sommar och arbetslång höst.

När jag jobbar då gör jag det till 100% och när jag är ledig då är jag det till 100%. Denna sommaren kände jag efter en intensiv vår och ett intensivt år 2015 att jag verkligen behövde vara ledig. Så jag har inte tänkt på min föreläsning en enda sekund. Det var först för två veckor sedan jag hade ett uppdrag och efter det återgick jag in i min ”dvala”.

Men nu är det dags att dra igång på riktigt igen. Därför har jag suttit hela helgen och några dagar till för att verkligen repetera och förbättra föreläsningen. Det tog tid, det behövde tid men nu har jag gått från rött och orange till grönt så nu är det bara till att köra på.

Det blir 4 företagsuppdrag denna veckan med start i Uppsala ikväll. Resten av hösten ser mycket bra ut och det är jag mer än väl förberedd och laddad för nu.

http://buff.ly/2c6WZd4

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

  • 18 apr: Borås

    Begränsat med biljetter
  • 22 apr: Visby

    Biljetter kvar
  • 2 maj: Malmö

    Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar