Korsholm i Finland

Korsholm i Finland

Igår var jag i Finland och föreläste på Korsholms vuxeninstitut utanför Vasa. Det var en härlig kväll med mycket folk. Faktum är att det var publikrekord och det är ju helt fantastiskt med tanke på att de har föreläsningar varannan vecka. Det var ett härligt gäng som fick vara med på ett nytt upplägg av min föreläsning. Jag hade en dansk talartränare som var och tittade på mig i förra veckan och jag tog till mig mycket av vad han sa. Det blev riktigt bra igår och det var så många som kom fram efteråt och ville tacka för föreläsningen. Många fler än vad det brukar göra och det är alltid ett bra betyg på att mitt budskap nått fram.

Fick lite kul bilder från föreläsningen i Finland igår av Malin Åbrandt som är en duktig fotograf i Vasa. Kolla gärna in hennes hemsida. www.abrandt.com

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

  • 18 apr: Borås

    Begränsat med biljetter
  • 22 apr: Visby

    Biljetter kvar
  • 2 maj: Malmö

    Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar