Jag tror jag förstår vad gubben sa.

Jag tror jag förstår vad gubben sa.

Det kom ett meddelande nu på morgonen som fick mina glädjetårar att falla. En pappa skriver om hur han drog med sin son till min föreläsning och vad som sen hände. Jag fick deras tillåtelse att publicera det för jag tror att det kan inspirera många andra, både vuxna och ungdomar.

Hej Torkild.

Skulle bara vilja tacka för kvällen i Arvika i förrgår. Jag och min 14-åriga son var där, tog en chans och drog med honom (motvilligt ?). För 7 år sedan behandlades han för cancer och är fortfarande på återkommande kontroller. Hans självförtroende är i botten och han ser sig själv som ett misslyckande. Han har det även svårt i skolan med läs- och skrivsvårigheter.

Som förälder ser man sig hopplös och vi har provat ALLT, tro mig….. Sen kom min sambo hem för ett par månader sedan och sa ”ni måste testa Torkild”…… (Hon hade varit och sett dig).

Vet inte vad du käkar men en sån energi och vilja att se de goda i folk har jag aldrig sett förut.

Efter vi lämnat föreläsningen så sa han lite motvilligt att jag tror att jag förstår hur ”gubben”? sa….. – Jag är nog ganska bra även om det inte känns så.
När vi kom hem pratade han med sin extramamma i säkert 10 min oavbrutet…

Jag ÄLSKADE din föreläsning och vi ses igen, det lovar jag…

Anders

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail