Torkild Sköld

Jag är evigt tacksam för att ha träffat dig

Det här är jag och Michael Landgren. En härlig kille med stort hjärta som jag har haft förmånen att få ha med i publiken på några av mina föreläsningar. Igår var han med igen och vi fick en liten fin pratstund tillsammans. Efteråt skrev han detta till mig:
 
För tredje gång satt jag i Torkild ”församling”. Denna gången med nya perspektiv, nickade instämmande på hans vägledning. Jag såg all min personliga framgång presenteras under den första timmen. Det var som fantastisk stråkmusik för mina öron. Den kraft och energi den här mannen ger.
 
Från den vilsna själ jag varit till den trygga människa jag är idag behöver jag ibland perspektiv. Därför beger jag på TS-möte och medger att jag fortfarande har svårt att be om hjälp. Men främst är jag där för att bekräfta att modellen fungerar. Jag agerar och tar ansvar idag som leder till underbara möten och fina relationer. Jag har ett gott självomhändertagande.
 
Jag förstår hur otroligt lyckligt lottad jag är och vilken glädje jag känner i livet. Och det är bara tack vare mig själv. Men utan Torkilds brutala sanning hade jag kanske aldrig hittat ut ur min förvirring av vad som verkligen betyder något. Tack igen för allt du är Torkild. Jag är evigt tacksam för att ha träffat dig ❤️
 
Tack detsamma Michael. Jag är evigt tacksam för att ha träffat dig.
 
Torkild Sköld
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

 • 2 sep: Karlskrona

  Biljetter kvar
 • 3 sep: Kalmar

  Biljetter kvar
 • 4 sep: Växjö

  Biljetter kvar
 • 9 sep: Kungälv

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar