Invalid, risplockarbarn, freak och dum i huvudet.

Invalid, risplockarbarn, freak och dum i huvudet.

Idag gästbloggar Peter Johansson här hos mig.

Hej

Jag vill berätta lite om mej själv om mitt liv. Kortfattat! Jag är 37 år född i Sydkorea. Kom hit som bebis. Jag är född med ett synhandikapp och ett funktionshinder.

Jag var ett lätt offer för mobbning. Blev kallad invalid, risplockarbarn, freak och dum i huvudet. Jag har alltid gått min väg i livet och kört huvudet i väggen många gånger. Men jag har alltid rest mej. Första kolappsen kom när jag gick 4an. Jag tappade all ork. Andra stora kom i 8an. Då bestämde jag mej för att ta mitt liv. Trodde världen skulle bli bättre utan mej. Min älskade mamma kände att nått va fel och hittade mej i färd med att hitta pulsorden. Jag har andra nära döden upplevelser som att krockat med en SJ buss. Voltat med bil. Blivit brutalt misshandlad. Men jag har alltid kommit ut levande. Mina känslor har alltid varit i kaos, men idag lever jag med min ADHD och ser den som en gåva. Jag ger aldrig upp! Den värsta dagen i mitt liv var när jag förlorade ett barn 2003!

Idag lever jag med min ADHD utan medicin. Tillsammans med min sambo o 2 hundar. Har 2 grabbar varannan helg.
Min väg har varit knölig o krokig men börjar bli rakare. Min ADHD har jag jobbat med i många år. Jag har hittat en väg där med. Mycket av att tro på sej själv och ge sej fan på att man klarar det. Känslor och tankar stillar jag effektivt med healing, tai chi och mindfulnes. Det går bara man tror på det och har den känslan. Många av mina tankar och funderingar bekräftas av dej Torkild. Jag har inte haft glädjen att lyssna på dina föreläsningar mer än dom på youtube!

Jag är idag mycket tacksam för mitt liv och allt jag fått uppleva. Alla jag fått förmånen att träffa!
Jobbar idag lite som föreläsare, livscoach och healer!
Tack för allt jag har varit med om och tack för allt jag kommer vara med om.

Mvh Peter

20140612_220240

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail