Hemföreläsning

Hemföreläsning

I torsdags hade jag ett annorlunda uppdrag, jag var nämligen hemma hos någon och föreläste. Av alla de hundratals gånger jag har föreläst så var detta första gången som jag var i någons hem.

Det var ett företag där en avdelning på knappt 20 personer skulle ha det lite trevligt tillsammans och äta middag. Som en överraskning hade de bjudit in mig som föreläsare och efter att de hade fått dryck och tilltugg så drog jag igång en tvåtimmars föreläsning.

Jag hade med mig mitt eget blädderblock och det är allt jag behöver för att föreläsa i några timmar. Det blev mycket uppskattat och för mig var det inte mer annorlunda än att föreläsa någon annanstans. Efter föreläsningen gick de iväg för att äta middag på restaurang och jag packade ihop mina saker och åkte hemåt.

Min reflektion efteråt var att detta var ju ett riktigt trevligt sätt att anordna en föreläsning på. Jag tycker att fler ledare kan bjuda hem sin personal, om de har plats, istället för att vara på jobbet eller en konferensanläggning som alla andra gör. Mycket bra initiativ av denna personen som arrangerade den kvällen.

1000 Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail