En modig tjej

En modig tjej

Igår hade jag min första öppna föreläsning i Finland som jag arrangerade själv. Det var en rolig kväll och det kom ca 150 personer vilket jag är mäkta stolt över. Efter föreläsningen kom det snabbt fram en tjej och frågade om hon fick låna publiken. Absolut sa jag och gav henne mikrofonen. Jag trodde först att hon skulle tacka eller ta ett foto. Men sen säger hon i mikrofonen att hon är rädd för att stå inför folk så hon ville ta chansen och utmana sig själv.

Så hon ställde sig framför publiken och det syntes tydligt att hon tyckte det var jobbigt. Men då sa jag att nu när du står här och tycker det är jobbigt och undrar vad de andra tänker, så är jag övertygad om att de tänker att du är en modig tjej.

Mod är inte en känsla, det är att göra det vi är rädda för.

Heja dig tjej som var modig, utmanade dig själv och gjorde det du var rädd för. Det syntes på dig efteråt att det gjorde skillnad.

Torkild

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail