En mentor, klippa och en vän.

En mentor, klippa och en vän.

Summerar en bra vecka med många roliga föreläsningar, återhämtning och härliga möten med fantastiska människor. Jag vill framförallt lyfta fram ett möte och det är från när jag var i Luleå. För några år sedan när jag skulle just till Luleå och föreläsa för första gången blev jag kontaktad av en kille här på facebook som erbjöd sig hjälpa mig med både lokal och transporter. Jag hade ingen aning om vem han var men jag gillade hans framtoning, så jag tog nyfiket emot hans erbjudande och det är jag oändligt tacksam för. Han är idag framförallt min vän men också en av mina bästa föreläsarmentorer. Jag har enormt mycket att tacka honom för i min utveckling som föreläsare. Det är en klok man med stor kunskap och erfarenhet som jag har lärt känna.

När jag var i Luleå i torsdags så var han där som alltid och hämtade mig när jag kom, bjöd på två rätters lunch med Löjrom från Kalix till förrätt. Hjälpte mig med förberedelserna och framförallt gav mig ovärderlig återkoppling på min föreläsning efteråt. Naturligtvis hjälpte han mig så att jag kunde ta med mig hem en del av Norrlands guld som avnjöts i helgen med alla tillbehör tillsammans med familjen. Han är en för mig mycket fin människa, god vän och stor förebild.

Tack Krister Rosendahl för att du är den du är.

Torkild

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail