Torkild Sköld

En medmänniska kom fram

När det som ikväll kommer fram en medmänniska till mig efter föreläsningen och berättar hur mycket mina inlägg här på Facebook och hur mycket min föreläsning betytt och hjälpt för att denna person inte skulle ta det definitiva beslutet att lämna jordelivet, då blir jag otroligt berörd och ödmjukt stolt över att jag varje dag väljer att göra det jag vill göra.

Jag har aldrig påstått att jag är bättre än någon annan eller kan göra något som ingen annan kan göra, men när jag gör det jag gör och det är till gagn för mina medmänniskor, då vet jag att jag har valt rätt för det finns inga pengar i hela världen som är lika mycket värda som värdet av att ha förmånen att få en medmänniska att ta steget och göra något för att må bättre.

Eftersom det var en kort variant av min vanliga föreläsning idag så erbjöd jag personen i fråga en fribiljett tills en av mina kommande föreläsningar där jag delar med mig av allt. För om den korta version av min föreläsning kan göra skillnad då hoppas jag att min hela föreläsning kan göra ännu mer skillnad och ifall det skulle kunna vara så då vill jag mer än gärna ge till denna personen. Inte för att få utan för att få ge någon verktygen för att kunna växa.

Sen får andra tycka precis vad de vill om det för det är min livsfilosofi. 
Jag har nämligen inte tid att bry mig om vad alla andra tycker och tänker om mig och om det jag gör. Jag lägger istället den energin på att bry mig om och tycka om andra för den de är. 

Torkild Sköld

https://www.facebook.com/groups/Torkild/

 How-to-be-greener
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

 • 2 sep: Karlskrona

  Biljetter kvar
 • 3 sep: Kalmar

  Biljetter kvar
 • 4 sep: Växjö

  Biljetter kvar
 • 9 sep: Kungälv

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar