En gladburk

En gladburk

För ett tag sedan fick jag en burk av min äldsta dotter, en burk full av lappar som är till för att göra mig gladare. Hon har valt att kalla den för ”GLADBURK” och den är full av lappar där hon har skrivit ner positiva ord om vad hon tycker om mig. Den burken är fantastisk att ha de dagar då jag precis som de flesta känner sig mig lite låg eller har en mindre rolig dag. Jag har läst lapparna många gånger och oavsett hur många gånger jag läser dem så fungerar de alltid. Ibland räcker det att läsa några och ibland allihop. Rena rama guldgruvan.Jag vet att även jag har sidor som min dotter inte tycker är lika fördelaktiga som de hon skrivit om på dessa lapparna men detta är en glad burk och den har hon fyllt med det den skall användas till, nämligen positiva lappar för att få pappa att läsa dem och bli lite gladare när han behöver det.Jag tycker att burken är helt fantastisk. Den har hjälpt mig många gånger. Jag tycker att alla borde ha förmånen att få en sådan burk och har man inte fått en sådan så kan man göra en själv. Sätt dig ner en dag när livet känns på topp och fyll den med lappar fulla av superlativ om dig själv så att du kan påminna din hjärna om det de dagarna hjärnan har förträngt det. Ibland kan det vara för stunden den allra bästa medicinen.

Torkild

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

 • 5 dec: Kiruna

  Begränsat med biljetter
 • 6 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fullbokat
 • 7 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fåtal biljetter kvar
 • 15 jan: Trelleborg

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar