En del säger att ordet inte fungerar inte och det håller jag inte med om.

En del säger att ordet inte fungerar inte och det håller jag inte med om.

Jag menar inte att jag har rätt i det jag skriver men jag säger inte
att min åsikt om det jag skriver inte är rätt. För inte finns i allra högsta
grad. Det går inte en dag utan att jag lever. Det går inte en natt utan att jag finns. Det finns inte en sekund som mitt hjärta inte slår. Det finns inte ett ögonblick jag inte ser. Det finns inte en sekund jag vill vara utan det jag är. Det finns inte en chans att jag förringar mig själv. Det finns inte på tapeten att jag slutar respekterar alla i min omgivning. Det finns inte en 1/100 sekund jag avstår allt och alla jag älskar.

Visst om någon säger tänk inte på en röd bil så kommer troligtvis
min hjärna tänka på en röd bil, men om någon säger till mig att slå inte ner den personen så tänker inte jag slå ner den personen. Ordet inte skapar bilder i våra sinnen men får oss att avstå från att göra det i verkligheten som vi skapar en bild av i sinnet. Eftersom vi har fått förmågan att uttrycka oss om hur någonting är, måste vi också ha
möjligheten att uttrycka oss om hur någonting inte är. Inte får oss att inte undvika att sätta gränser.

Det finns inte en dag jag inte saknar alla de jag älskar som inte
längre finns med mig. Det är inte utan att jag inser att jag och ingen annan har 100% ansvar för mig själv. Det finns inte någon annan som kan tänka mina tankar och göra mina val i livet åt mig. Det finns inte i min tankar att inte är viktigt för utan inte så saknar kombinationen av 4 bokstäver så mycket som inte säger. Du behöver inte hålla med mig men det innebär inte att du inte finns för mig, för oavsett vem du är eller inte är så är du inte som alla andra. Du är inte som någon annan.

Så tack för att du inte avstod att läsa detta inlägg för jag vill inte
vara utan din betraktelse. För även om det jag skriver kanske inte är sant så kan det kanske få dig att stanna upp, tänka till och tycka att det var väldigt intressant. Inte vet jag men jag vet att inte finns.

Torkild

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail