En dag i livet denna dag

En dag i livet denna dag

Denna sida handlar inte bara om ordspråk och olika berättelser, den handlar framför allt om det jag tycker är viktigt. Jag skulle kunna lägga ut varsom helst för att få fler likes och kommentarer men det är inte det sidan är till för. Jag vill förmedla det jag tror på och det som är viktigt för mig. 

Det allra viktigaste i mitt liv är den familj jag har förmånen att leva med. Min stora kärlek sedan snart 23 år Veronica och våra tre tonårsdöttrar. Det är de som ger mig kraft och stöttning varje dag i livet. 

Just denna dagen idag tog jag och Veronica oss iväg på en vandring längs stranden söder om Landskrona i Skåne. Härligt väder som gav härlig energi och sol på näsan.

Livet skall upplevas och inte bara överlevas.

Torkild

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

  • 18 apr: Borås

    Begränsat med biljetter
  • 22 apr: Visby

    Biljetter kvar
  • 2 maj: Malmö

    Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar