Egen föreläsning i Malmö

Egen föreläsning i Malmö

Att arrangera mina egna föreläsningar gillar jag helskärpt. Det är kul att få fixa och dona med allt själv och precis så var det i Malmö igår kväll. Fixa lokal, hålla i bokningar, köpa in frukt till pausen, genomföra föreläsningen och sen stänga butiken. Det är så himla kul och givande. Över 100 personer kom och lyssnade och det blev en skön stämning i lokalen och många goa skratt hördes. För mig är det viktigt att få folk att skratta på mina föreläsningar för då slappnar de av och sen är det lättare för mig att få in mitt budskap. Jag fick fantastiskt mycket fin återkoppling på plats och när jag kom hem så kunde jag läsa följande på mina sidor på Facebook, vilket gjorde mig mäkta stolt. Här är några av kommentarerna:

Tack för en fantastisk föreläsning och många tänkvärda ord!

Tusen tack för en helt otrolig föreläsning! Jag är VD för mitt liv nu

Tack för en fantastisk föreläsning! När jag kom hem låg där ett paket på köksbordet till mig, det var ett armband och en fantastisk fin ljus lyckta för cancer fonden med massor av ord bl.a. Love, hope, balance, life, tolerance…. Vilket sammanträffande efter denna kväll!!!

Tack än en gång för en grymt meningsfull och givande föreläsning!

Tack för en riktigt trevlig och givande föreläsning. Jag bär med mig många av dina kloka budskap

 

10372798_10152540405689232_8328500293937571231_n

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

  • 18 apr: Borås

    Begränsat med biljetter
  • 22 apr: Visby

    Biljetter kvar
  • 2 maj: Malmö

    Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar