Torkild Sköld

Du är bäst på att vara du

Vilken fantastisk sommar vi har. En del har börjat jobba igen och en del har ännu inte börjat sin semester. Det är så kul att se här på Facebook vad alla gör för massa roliga och avkopplande saker i sommar. Delad glädje är ju dubbel glädje.

För många är ledigheten på sommaren årets höjdpunkt och många behöver den för att orka med resten av året. Men så är det faktiskt inte för alla, i alla fall inte för mig.Att vara ledig är viktigt och det ger mig energi men att jobba ger mig faktiskt ofantligt mycket mer energi. Har bestämt mig för att jobba ännu mer i höst för min själ mår bäst av det. En del resonerar tvärt om men springer ändå in i väggen, men så fungerar inte jag vis av många års arbetslivserfarenhet.

Jag har alltid sprungit ifrån väggen, hittar alltid möjligheter på problemen, väljer att vara i ett bra tillstånd som jag smittar min omgivning med, är aldrig stressad och mår bra i mig själv. Dessutom har jag en familj som stöttar mig till 100% i det jag gör. Två veckor kvar till första uppdraget. Som jag längtar.Vi är alla olika och det är viktigt att var och en blir medveten om vad som fungerar bäst för dem och inte går omkring och gör som alla andra gör. Lyssna på andras råd och tips men ta dina egna beslut om vad som fungerar bäst för dig.

Gör det du behöver göra för att du skall må som du vill må.Någon har sagt att om vi inte lägger ner tid och kraft på att ta hand om oss själva får vi vara beredda på att det kan komma en tid då andra får ta hand om oss när vi inte längre har kraft att göra det själva.Det finns bara en som du och du är helt fantastisk som du är, men det är du och ingen annan som har ansvaret för att skapa det liv du vill ha för att kunna vara den du vill vara.

Du är bäst på att vara du och det kan du vara utan på bekostnad av andra.

Torkild

181119 Torkild Skšld pŒ Oscarsteatern den 19 november 2018 i Stockholm. Foto: Peter Holgersson AB
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

 • 2 sep: Karlskrona

  Biljetter kvar
 • 3 sep: Kalmar

  Biljetter kvar
 • 4 sep: Växjö

  Biljetter kvar
 • 9 sep: Kungälv

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar