Detta är Annci

Detta är Annci

Igår hade jag förmånen att föreläsa för delar av personalen på Svedala kommun. När jag mötte hon som bokat mig så kände jag igen henne direkt men kunde inte placera henne. Hon berättade att hon hade anlitat mig för 4 år sedan när hon jobbade i en grannkommun. Då mindes jag den gången mycket väl för jag fick en porslinsfigur föreställandes en ”gåsapåg” som jag tycker mycket om och som står hemma på mitt kontor.

När det sedan är dags för mig att föreläsa så presenterar Annci mig för de nästan 100 åhörarna och berättar att än idag 4 år senare så kommer det upp i medarbetarsamtalen i grannkommunen att min föreläsning var det mest inspirerande de varit med om.

Jag vill beröra och jag vill göra det ordentligt så när jag stod där på scenen och fick höra Anncis ord så blev jag mäkta stolt och ödmjukt tacksam över att ha förmånen att få jobba med det jag gör.

För om det jag säger har betydelse, gör skillnad och berör så tar folk det med sig vidare ut i livet. Om det jag säger inte har betydelse, gör skillnad och berör så händer inte mycket.

Det blev en härlig föreläsning med ett härligt gäng som jag hoppas kommer att komma ihåg det jag sagt om 4 år och många år därtill. Jag tror att jag lyckades. Stor kram till dig finaste Annci för att du delade med dig av detta.

Torkild

Detta är Annci

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

  • 18 apr: Borås

    Begränsat med biljetter
  • 22 apr: Visby

    Biljetter kvar
  • 2 maj: Malmö

    Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar