Det kom ett meddelande

Det kom ett meddelande

Idag hade jag förmånen att få ännu ett meddelande från någon som varit på min föreläsning och som haft stor nytta av verktygen. Jag är oändligt tacksam för att jag kan göra skillnad för andra i deras liv. Jag har fått personens tillåtelse att lägga ut det men jag håller honom anonym. Det kanske inte är så men tänk om det skulle vara som så att mina verktyg som jag delar ut på min föreläsning även skulle kunna hjälpa dig oavsett vad det handlar om. Tänk om.

”Vet inte om du ser eller läser detta men jag var lyckligt lottad och fick vara med och lyssna på dig i Gävle för ett tag sen. Jag är en kille på 35 år och har haft en svår bakgrund men de senaste 2 åren brakade mitt liv totalt med gravt missbruk i både alkohol och droger. Även om jag alltid haft problem eskalerade allt då jag separerade med mitt ex. Mycket hände med ett självmordsförsök som gick fel. Jag är dock mitt uppe i en behandling nu.

Hur som helst vill jag bara tacka dig Torkild. Du gav mig enkla men väldigt värdefulla redskap på denna resa jag gör nu. De texter du lägger ut ger också mig sjukt mycket.
Önskar dig och din familj en god jul och ett gott nytt år”

Tack xxx för din fina återkoppling. Jag önskar dig och dina detsamma.

Torkild Sköld

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail