Det kom ett mail

Det kom ett mail

Återkoppling

[border]

Det kom ett mail för ett tag sedan på min facebooksida om personligt ledarskap som gjorde mig mycket glad. Jag har fått hennes tillåtelse att lägga ut det här men vi har valt att göra det anonymt av integritetsskäl. Det är precis det här som gör det så roligt att jobba med den här sidan varje dag.

Hej Torkild!

Jag är en ensamstående studerande mamma på 24 år. Mitt liv har varit allt annat än lätt – men 2013 upptäckte jag din sida på facebook och du har förändrat precis allt! Jag har verkligen insett att jag alltid har ett val, att jag kan välja själv hur jag ska hantera saker och ting. Att jag kan välja välmående och glädje, se de positiva sakerna istället för att gräva ner mig som jag tidigare gjort. Jag är inte ett självömkande offer längre!

Och det var du som fick mig att förstå, att det faktiskt var så enkelt. Jag hade aldrig tänkt på det här med att jag har ett eget val tidigare! Jag har följt dig och din sjukhusvistelse, jag har gråtit med dig och jag har känt mig stolt över att få vara en av de du delat med dig till, utan att du vet om det. Det du gått igenom och din attityd till det är så mäktig, jag hoppas och jag tror att jag kommer kunna gå lika långt! Självklart står jag själv för den personliga utveckling som det här året har gett mig men det var du som gav mig en spark i baken! Tusen tack för det.

Mvh

[border]

På denna länk kan du gå in och gilla min facebooksida om personligt ledarskap:

https://www.facebook.com/www.torkildskold.se

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail