Det kom ett brev

Det kom ett brev

Fick ett brev från en tjej som var på min föreläsning och det är ok att jag lägger ut det anonymt.

”Hej!

Måste skicka dig ett hyllningsbrev! Den ”negativa” klangen i inledningen får lika snabbt en förklaring som den får en vändning:

Torkild, det du säger är självklart. Men HUR du säger det är fantastiskt!! Inte förrän jag hörde dig fattade jag det jag egentligen redan visste men inte förmådde förverkliga.

Så kom du som en trollkarl och vips så var insikten plötsligt införlivad i mig. Sedan den kvällen har jag känt lycka varje dag! Det har jag aldrig gjort förut. Du gav mig ett nytt liv den kvällen och jag har vågat ta steg som jag önskat och behövt ta så länge nu, men inte förmått.

Jag kan inte nog tacka dig!! xxx

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail