Det är ok.

Det är ok.

Det är ok.

Det är ok att ramla. Det är ok att sura ihop. Det är ok att slås ner. Det är ok att bli förbannad. Det är ok att gnälla. Det är ok att gråta. Det är ok…

Det är ok att skrika. Det är ok att stoppas. Det är ok att irriteras.Det är ok att göra fel. Det är ok att pausa. Det är ok att deppa. Det är ok…

Det är mycket som är ok. Ett tag! Men det är inte ok att flytta in i gnällstadiet! Det är inte ok att ligga kvar! Det är inte ok att ge upp! För gör du det har fegheten besegrat dig, besegrat allt du tror på, besegrat allt du kunnat bli, besegrat din potential! Då har du låtit fegheten vinna över dig, och alla andra som trott på dig. Och det är fan inte ok!

Så bli gärna stoppad, arg, förtvivlad, förbannad, sur, nedslagen – men använd aldrig det som ursäkt för att sluta göra det som är rätt! Använd varje motgång, varje hinder, varje tår som rullar nedför din kind som en tigger för att fortsätta, än mer målmedveten!

Använd kraften i motvinden för att lyfta! Använd frustrationen som bränsle för att orka fortsätta kämpa! Använd kärlekens sår i det brustna hjärtat för att skapa kraft att älska igen! Använd dina ärr som tatueringar för ditt mod att våga utmana dig, som medaljer för heroiska insatser! Ge inte upp! Då har du gråtit förgäves! Då har du blödigt i onödan! Svetten blir bara illaluktande! Fan, du har redan ont – låt det onda omvandlas till segerns sötma!

Till framgång! Till lycka! Kämpa på!

Det är ok med mycket i livet – men det är fan inte ok att självmant sluta leva…  Det är mycket som är ok – men Du är mycket mer än ok – visa det!

Marko Latva-Nevala

aka Tips Fråncoachen

 

Brevbilaga-2

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

 • 5 dec: Kiruna

  Begränsat med biljetter
 • 6 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fullbokat
 • 7 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fåtal biljetter kvar
 • 15 jan: Trelleborg

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar