Det är mycket jag har kommit underfund med sedan jag anslöt mig till facebook

Det är mycket jag har kommit underfund med sedan jag anslöt mig till facebook

Det är mycket jag har kommit underfund med sedan jag anslöt mig till facebook. Man träffar många som man aldrig skulle ha träffat på något annat sätt.

Man lär känna dessa människor inte på grund av deras utseende eller deras handslag utan genom deras hjärta och själ.

Om du skulle ha mött dessa människor på gatan så skulle du kanske inte ha lagt märke till dem; eller kanske skulle du tittat på dem och tänkt: ”Vad tjock han är” eller: ”Den där verkar vara en glad prick” eller kanske t.o.m. ”Oh, vilken färgstark människa!”

Du skulle ha gjort så och aldrig fått veta något om hur den människan är inuti. Detta är tråkigt eftersom jag också är en sådan människa som skulle ha gjort så.

Men nu har jag träffat människor på nätet som verkligen har berört mitt hjärta på många sätt. De kanske har gjort mig till en bättre människa. Skulle det inte vara något om hela världen kunde bli berörd så, att lära känna varandra på ett sätt som de aldrig skulle ha drömt om vara möjligt.

Jag är säker på att om de kände varandra så skulle det inte bli några krig och inga hemlösa eller hungriga människor.

Och det här gäller också för de människor vi känner — låt inte stolthet komma i vägen för kärlek. Vi måste stanna upp och tänka efter hur det skulle vara i morgon om vi förlorar denna människa och inte hade chansen att säga förlåt.

Så, nästa gång du träffar en människa, döm dem inte efter hur de ser ut eller hur de bär sig åt – bara vänd dig mot henne och ge henne ett leende och snart kommer detta att smitta av sig och vi alla går och ler för om vi inte gör så KOMMER DET INTE ATT FINNAS EN MORGONDAG

Fritt översatt från Dave Crozier

Gör dig en riktigt fin dag  Torkild Sköld

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

 • 5 dec: Kiruna

  Begränsat med biljetter
 • 6 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fullbokat
 • 7 dec: Södra Sunderbyn (Boden/Luleå)

  Fåtal biljetter kvar
 • 15 jan: Trelleborg

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar