DEN ÄKTA FRIHETEN

DEN ÄKTA FRIHETEN

Vi människor kan alla göra misstag men vi är aldrig ett misstag. Ibland behöver vi be om ursäkt för vad vi har gjort men vi behöver aldrig be om ursäkt för den vi är. Vi är alltid bra som vi är och det är vi skyldiga oss själva att acceptera för livet är för kort för att tycka illa om sig själv. Det har jag gjort i alldeles för många år, vilket alla ni vet som har varit på min långa föreläsning. I så många år gick jag hela tiden omkring och brydde mig om vad alla andra tyckte och tänkte om mig utan att bry mig om ett dugg vad jag tyckte och tänkte om mig själv. Det höll på att kosta mig livet.

Efter många års daglig träning av mitt personliga ledarskap inser jag idag att jag är bra som jag är. När jag idag inte hela tiden bryr mig om vad alla andra tycker och tänker om mig så kan jag ta den tiden och bry mig om andra istället. Det är som med det mesta dvs. det jag inte har själv kan jag inte ge bort. Har jag ingen glass så kan jag inte ge bort någon glass. 

Idag när jag respekterar mig själv och är omtänksam mot mig själv, är jag också mycket bättre på att respektera och visa omtänksamhet mot andra. Idag när jag ger mig själv mer kärlek är jag bättre på att ge mer kärlek till andra. 

Jag är bra som jag är och det är du och alla andra också. Kom ihåg att faktum är att ingen annan i hela världen är så bra på att vara du som du är. Du är unik för det finns bara en som du. Så var rädd om dig själv för livet skall upplevas och inte överlevas. 

Torkild Sköld

https://www.facebook.com/groups/Torkild/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail