Att ge för att ge och inte för att få

Att ge för att ge och inte för att få

Jag tror att en av anledningarna till att jag har kunnat etablera mig som föreläsare är att jag hela tiden har haft för avsikt att hjälpa istället för att stjälpa. Många kontaktar mig och vill träffas och/eller vill ha råd om hur man kan bli en bättre föreläsare. Jag har träffat alla som jag har hunnit med och jag har gett alla mina råd och tips till de som så önskat det när jag haft möjlighet . För även om jag hade önskat att jag hade kunnat hjälpa alla som ber mig om råd så hinner jag helt enkelt inte men jag hade gärna velat kunna göra det. Jag tror nämligen att det finns en plats för oss alla och jag är som sagt mycket hellre för att hjälpa än att stjälpa.

Tyvärr har jag själv inte alltid bemötts på det viset längs vägen och så vill jag inte bemöta andra. Jag är övertygad om att ger vi för att ge och inte för att få så kommer vi få tillbaka det på något sätt som hjälper oss själva. När och i vilken form kan vi aldrig veta men att det kommer det är jag övertygad om. Livet är en resa så varför inte dela och uppleva den tillsammans! Vi släcker inte vårt eget ljus när vi hjälper andra att tända deras.

Kanske kan just du hjälpa någon med något idag.

https://www.facebook.com/groups/Torkild/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

  • 18 apr: Borås

    Begränsat med biljetter
  • 22 apr: Visby

    Biljetter kvar
  • 2 maj: Malmö

    Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar