Att få göra skillnad i människors liv

Att få göra skillnad i människors liv

Det som får mig att åka land och rike runt och föreläsa är och har alltid varit drivkraften att få möjligheten att kunna påverka andra för att de skall få nya insikter och verktyg för att komma längre och må bättre i sina liv. När jag då får brev som detta blir jag både stolt och glad för att det visar att jag har kunnat göra skillnad för någon. Jag tror att det hon skriver kan få andra till att bli inspirerade till att göra skillnad i sina liv. Jag har fått hennes tillåtelse att lägga ut det här och detta är vad hon skrev.

Hej Torkild!

Hoppas att allt är bra med dig. Har tänkt länge på att skriva till dig, men tiden är ju aldrig tillräcklig så nu tog jag helt enkelt ett beslut och valde att göra detta istället för något annat.

Jag har ju följt dig sedan du började dina föreläsningar och jag kommer faktiskt inte ihåg hur jag hittade dig, men förmodligen via Facebook. Efter mitt första besök på en av dina föreläsningar så var jag fast. Och som du vet så har jag ju släpat dit alla mina vänner som nappat på att följa med och de bara älskar dina föreläsningar också. Och det kommer fler, var så säker.

Jag har varit på en hel del andra föreläsningar om ”positivt tänkande” och de har ju varit bra, men liksom aldrig passat fullt ut. Det kändes som ”Foten i kläm? Jajjamensan ” Men jag funkar inte så. Vad du, Torkild, förmedlar på ett så bra sätt är att man alltid måste utgå ifrån där man själv är. Tänka logiskt…

Jag började min resa till att bli en bättre människa när jag träffade dig första gången. Jag har blivit mycket bättre och jag fortsätter att jobba på att bli ännu bättre.

Från att ha varit ett offer för omständigheterna, väljer jag idag att ta ett aktivt beslut och gör ett val som gör att jag mår bra. Jag styr idag mitt företag på detta sätt och jag kan säga att det går bättre än någonsin när jag gör val som känns bra. Jag har sorterat bort energislukare som jag trodde att jag var beroende av, men så fel jag hade. Med ett annat tankesätt drar jag till mig de jag vill ha och jag känner verkligen att jag gör ett bra jobb. När jag känner att jag tvivlar så tar jag fram dina ord: Händer x Reagerar= Resultat+-

I somras jobbade jag lite väl mycket och de närmsta i min omgivning blev lite oroliga och skickade mig till läkaren. Läkaren sa att jag hade utmärkta värden och undrade om jag kanske ville prova på KBT-terapi för att förändra lite saker i mitt arbete. Och det ville jag gärna. När jag kom andra gången så sa hon till mig: – Men du kan ju allt detta, det märks att du genomgått en stor förändring i ditt liv, vad ska vi göra nu?

Och det är ju sant, men vad glad jag blev att jag faktiskt fick ett kvitto på det…

Jag har ju gjort allt jobbet själv, men utan dig Torkild, så hade detta inte varit möjligt.

Jag vill härmed säga TACK ett stort TACK för att du gör skillnad. Skillnad för mig och många andra.

Kram

Anett Larsson

1413007759_thumb.jpeg

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

  • 18 apr: Borås

    Begränsat med biljetter
  • 22 apr: Visby

    Biljetter kvar
  • 2 maj: Malmö

    Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar