Och vissa kanske tycker att jag är för överpositiv men vafan vi kan inte gräva ner oss och ge upp.

Och vissa kanske tycker att jag är för överpositiv men vafan vi kan inte gräva ner oss och ge upp.

Hej Torkild!

Tack för en helt underbar föreläsning i torsdags 20/2 i Avesta. Och tack för att du fick mig att visa mod, att våga ställa mig upp och vara med på din ”uppgift”. Jag kom till dig efteråt och bad om ditt visitkort. Anledningen är att jag levt i ett förhållande sen 2013 som givit mig 2 underbara grabbar. Men jag har ständigt blivit nedtryckt i förhållandet och fått dåligt självförtroende, till och med så illa att jag trott att människor i min närhet pratat illa om mig.

I december 2019 gjorde jag mitt 2.a självmordsförsök på 1,5 år men bröt mig då loss från min sambo och blev på psyket i Gävle i drygt 1 vecka. Sen dess har jag arbetat framåt och haft inställningen att detta klarar jag. Jag ser ljuset i tunneln, har nu i natt (fredag-lördag) sovit i min nya lägenhet. Fast jag inte träffat mina grabbar sen 14 december pga. mitt ex så vet jag att varje dag som går så kommer jag 1 dag närmare att få träffa dom igen.
Jag går dessutom på medicin just nu efter att jag varit på psyket, men är så glad över alla positiva kommentarer jag får utav kollegor och familj; ”att nu Emil mår du bättre. Det syns på dig och du är den där personen vi lärde känna för en massvis med år sedan igen.”

Det blev ett långt mail Torkild men jag hoppas du orkar läsa. Skulle kunna skriva och prata i timmar. Därför skulle jag vilja skapa en långvarig kontakt med dig. Du är min inspirationskälla och förebild.

Återigen tusen tack för föreläsningen och du trevlig helg!

Mvh Emil
…………………………………………………………………………………………

Hej Emil

Tack för att du skriver till mig och jag läser vad du skriver. Förstår att det måste vara tufft med att inte få träffa barnen men som du skriver, den dagen kommer. Jag läser mellan raderna att du är en kämpe som ibland faller ner i skiten. Men jag läser också att du reser dig igen och går vidare. BRA! Du är så mycket starkare än vad du tror. Du har sökt och fått hjälp av vården och det är bra. Du har börjat ditt nya liv med ny lägenhet och du hör från din omgivning att det syns att du mår bättre. Min vän du är på rätt väg. Fortsätt på den vägen framöver och kom ihåg att uppförsbackar och nerförsbackar har de flesta vägar på väg mot det man vill uppnå.

Den gamle filosofen Plutarkos sa så klokt: Det är alltid för tidigt att ge upp.

Jag är glad för att jag kan vara din inspirationskälla. Vi håller kontakten.

Njut av helgen. Mvh Torkild

…………………………………………………………………………………………

Hej Torkild!

Det har gått ett tag sedan vi träffades nu men jag vill dela lite tankar.

Efter din föreläsning så har jag fått en positivare inställning till livet. Jag går upp på morgonen med lyckan att få vakna till denna nya dag och få anta dess utmaningar som står i vägen.

Förut var jag inte positiv till att se mig själv i spegeln på morgonen och jag trodde många pratade illa om mig bakom min rygg. Men sedan jag börjat tycka om mig själv för den jag är och att jag klarar så mycket mer än jag tror, allt beroende på vilken inställning man går in i uppgifter med, så har livet blivit mycket roligare och mer upplevelserikt.

Ta bara den tid vi är i nu. Coronakrisen! Cheferna på mitt jobb ser bara negativt och pratar bara negativt. Jag säger åt dom ibland att upp med hakan och försök få ihop oss som är här på företaget att jobba så mycket vi bara kan så vi slipper varsel. Vi gör så gott vi kan allihopa.

Och vissa kanske tycker att jag är för överpositiv men vafan vi kan inte gräva ner oss och ge upp. Vi måste kämpa och se de små guldklimpar som finns nu och glädja oss åt dom. Du får gärna lägga ut mitt mail på sociala medier. 🙂

Glad Påsk o Trevlig Helg!!

Bästa Hälsningar Emil

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

  • 18 apr: Borås

    Begränsat med biljetter
  • 22 apr: Visby

    Biljetter kvar
  • 2 maj: Malmö

    Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar