Hej Torkild,

Spontant ger jag dig en femmaetta på en femgradig skala. Har lyssnat på många föreläsare och inspiratörer som jag fått med mig mycket gott från. Men ingen gång tidigare har jag tänkt; jädrar, den här föreläsningen vill jag lyssna på en gång till. Din öppenhet om dig själv och vad du varit med om är imponerande och ger respekt.

Varenda föreläsare jag lyssnat på har en egen historia om hur de kravlat sig upp ur stoftet och gjort något av sina liv. Det gjorde du också, men ingen annan har som du varit så otroligt självutlämnande och naken på scenen som du var igår kväll. Visst, en viss del av det du berättade om hade jag hört små variationer av förut. Men det som gjorde det så bra var att du levererade nytt och fräscht och utifrån dig själv på ett sätt som gav en slags dubbel upplevelse.

Dels kände man igen det du sa, och man höll med. Men samtidigt kändes det nytt och intressant, och väldigt underhållande. Och det allra mesta av det du sa och berättade var verkligen unikt och nytt. Din föreläsning är full av känslor, personligt engagemang, ärlighet, humor och en unikt stor portion transparens och ödmjukhet. Det jag speciellt tar med mig är den här övningen med det snurrande fingret. Jag kommer att använda mig av det i min roll som säljare av mina konsulttjänster. Metaforen är enormt intressant. Ser man ner på beslutsfattaren kommer man att snurra honom motvalls. Tittar man uppåt med respekt, ödmjukhet och intresse kommer man säkerligen att ha mycket större chans att snurra honom medsols och kunna få chansen till ett samarbete – så som han/hon vill ha det. Och jag får mitt uppdrag:)

 

Tack för en minnesvärd kväll! Roger Gustafsson, Ultimat rekrytering

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

  • 18 apr: Borås

    Begränsat med biljetter
  • 22 apr: Visby

    Biljetter kvar
  • 2 maj: Malmö

    Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar