Torkild Sköld

22 år sedan klockorna stannade upp i mitt liv.

Klockan är just nu 17.37 när jag påbörjar denna text. För exakt 22 år sedan satt jag i en bil tillsammans med en kompis på väg upp till Linköping för att gå på en kräftskiva hos min bror. Det jag inte visste när jag satt i bilen var att jag några timmar senare skulle träffa en kvinna som heter Veronica.

Fram på småtimmarna började det hända något som jag aldrig hade kunnat förutspå skulle hända hos min brorsa. Attraktion uppstod med denna vackra kvinna och idag har jag och Veronica levt ihop i 22 år.

22 händelserika och kärleksfulla år på olika sätt och vis där det bästa är att vi har förärats med tre underbara döttrar. Nu fortsätter resan och det är med spänning, kärlek och respekt till varandra och till livet som vi tar oss mot många fler händelserika år. Tack älskade Veronica för att du finns vid min sida.

Din Torkild

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kommande föreläsningar

 • 2 sep: Karlskrona

  Biljetter kvar
 • 3 sep: Kalmar

  Biljetter kvar
 • 4 sep: Växjö

  Biljetter kvar
 • 9 sep: Kungälv

  Biljetter kvar

Alla öppna föreläsningar