Omdömen från mina öppna föreläsningar

Tack för ett fantastiskt framträdande och upplevelsen av din föreläsning! Dina insikter om vad vi alla ska tänka, göra, förvalta och sätta värde på i livet. Din sårbarhet visade du genuint och en styrka samt din humor i många skratt. Självklart har jag varmt rekommenderat dig och vill gärna uppleva din föreläsning igen framledes. Mie Karlsson, Stockholm

Marie om föreläsningen i Stockholm, 9 maj 2022

Varmt, fartfyllt, träffsäkert o roligt. Ystadspåg som du är tog du publiken med storm på ditt eget "språk". Lite svårt ibland att hänga med I svängarna för en Hälsingetös ibland. Men du var strålande!

Om föreläsningen i Ystad, 12 maj 2022

Jag och min man var och lyssnade på dig och han är ganska skeptisk till "sånt här" men vi var båda väldigt positiva och hade ett givande samtal på vägen hem som öppnades upp av det vi fått höra.Tack!

Marie om föreläsningen i Ystad, 12 maj 2022

Fantastiskt inspirerande. Första gången jag var på din föreläsning men haft planer på detta länge. Försöker nu dagligen att "släppa båda stolarna" och tänk att jag upplever en märkbar förändring redan! Behöver dock ofta påminna mig ofta om vad jag håller på med eftersom jag lätt faller tillbaka i gamla mönster. Din föreläsning var fantastisk!
Har rekommenderat min chef att lyssna på din föreläsning ( och att ta sina kolleger med sig från Region Skåne Ystads Lasarett). Tack Torkild.

Om föreläsningen i Ystad, 12 maj 2022

Hej Torkild,

Tack för en fantastisk föreställning och föredrag av dig! Vilken härlig föreställning och där du briljerade med att visa din sårbarhet, kunskap, humor i mycket vi alla behöver samt ditt berättade om din med din uppväxt - bra jobbat med Självförtroende - Självkänsla - Självinsikt, själsliga immunförsvar där du kommit väldigt långt med dig själv därav din uppvisning i mycket kring hur vi ska tänka. Även mitt sällskap var lika nöjd som jag. Så från mig och Victoria - Stort TACK Torkild för din föreläsning och vi skulle gärna vilja gå igen ev. på samma och nästa framöver, ta med någon annan person framöver. Önskar dig lycka till med allt du tar dig för framledes samt en fin sommar!

Marie om föreläsningen i Stockholm, 9 maj 2022

Jag har lyssnat på dig tidigare och var just nu i livet i behov av att få bli påmind om massa bra saker jag tidigare hört från dig. Så därför kom jag. Du peppar och inspirerar. Mycket bra, rolig, inspirerande föreläsning samtidigt som du pedagogiskt tipsar konkreta tips som går att tillämpa i det verkliga livet direkt. Tusen tack!!!

Saya om föreläsningen i Stockholm, 9 maj 2022

Väldigt trevlig föresläsning, väldigt mkt spot-on på eg väldigt banala saker men så viktigt att faktiskt prata om och lyfta på det sättet som Torkild gör. Enormt bra som föreläsare och att han växlar mellan allvar, egna upplevelser och generella tankar.

Om föreläsningen i Ystad, 12 maj 2022

Tack för den bästa föreläsningen. Vi hade hade gärna sett att du fortsatt ett par timmar till.

Claes om föreläsningen i Ystad, 12 maj 2022

Några fantastiska timmar med insikter och utsikter! Vilken talare! Trollbunden från start till finish. Tack för upplevelsen!
Meta Åberg, Ystad

Meta om föreläsningen i Ystad, 12 maj 2022

Den var helt underbar och många goa skratt, ett uppvaknande på många sätt. Tack så jättemycket från fyra systrar som var där.

Om föreläsningen i Ystad, 12 maj 2022

Jag tyckte att föreläsningen var mycket bra, blandat med humor och allvar. Många tänkvärda saker du tog upp på ett humoristiskt sätt. Kommer verkligen att rekommendera flera att gå och lyssna på dej. Trevlig helg. Med vänlig hälsning Ola

Ola om föreläsningen i Ystad, 12 maj 2022

Två och en halv timmes förtrollning. Uppskattar alla dina trix och kriterier för ett bättre liv. Det som framstod mest för mig var just delen om sak och person. Detta är ju kritiskt tänkande för hur man tar emot feedback t.ex. Tack Torkild. Detta var en succé för Ystads gamla fina teater.

Lasse om föreläsningen i Ystad, 12 maj 2022

Jättebra föreläsning! Jag har lyssnat på dig tidigare och ville bli inspirerad igen. Du berättar om viktiga delar av livet på ett enkelt sätt. Jag skrattade samtidigt som jag fick insikter. Att se verkligheten med andra ögon är bra! Ibland fastnar jag i vissa tankar. Enkla saker som förändring eller För ändring!

Om föreläsningen i Ystad, 12 maj 2022

Mycket tänkvärt som sades, allvarligt men också humoristiskt. Jag gick hem och tänkte till och har börjat ändra på saker som jag inte är nöjd med.
Tack för en härlig föreläsning.

Mari om föreläsningen i Strängnäs, 10 maj 2022

Vilken fantastisk föreläsning och vilken energi man får av att lyssna på dig.
Tack för en trevlig kväll. Mvh Lena Nilsson

Lena om föreläsningen i Ystad, 12 maj 2022

Tack för en mycket bra föreläsning. Som du sa, enkelt och självklart egentligen men hjälp vad svårt på många punkter. Det var lättsamt, roligt och personligt. Enkelt förklarat vilket uppskattas. Jag tog med mig mycket både för mig som person och till dem jag är ansvarar för på mitt jobb. Tack igen! /Jessica

Jessica om föreläsningen i Stockholm, 9 maj 2022

Den var helt underbart bra. Mycket igenkänning. Har rekommenderat din föreläsning till släkt och vänner och jag själv ska börja GÖRA mer nu än att låta det stanna vid tanke och känsla som innan.

Anna om föreläsningen i Stockholm, 9 maj 2022

Väldigt bra och inspirerande föreläsning! Fick många bra tips och verktyg för självledning, samt hade mycket roligt.

Jonas om föreläsningen i Strängnäs, 10 maj 2022

Helt underbar! Många skratt, insikter och ökad motivation att värdesätta min tid och mig själv. Vi lever bara en gång och det är nu, inte igår eller imorgon. Jag kommer starkt rekommendera andra att gå på dina föreläsningar.

Om föreläsningen i Strängnäs, 10 maj 2022

En kväll full av inspiration och skratt blandat med allvar . Imponerad över din talang och din förmåga att inspirera på det sätt du gör!, det går rakt in i hjärtat.
Tack för att du gav mig nya värdefulla insikter och viktiga lärdomar !

Lena om föreläsningen i Stockholm, 9 maj 2022

Helt fantastisk. Kommer att gå fler gånger och tvinga med mig anhöriga. Nyttigt för många att gå.

TACK Torkild

Sara om föreläsningen i Stockholm, 9 maj 2022

Oerhört bra! Skrattade massor, bra exempel som gör att man kommer ihåg budskapet. Duktig på att hålla ens fokus genom hela föreläsningen.

Om föreläsningen i Stockholm, 9 maj 2022

Hej Torkild, Jag tyckte att det var en superbra föreläsning och jag blev verkligen inspirerad av dig. Hade kunnat lyssna hur länge som helst. Mycket skratt men också allvar- älskar hur du blandar detta och bjuder in oss att medverka. Jag vill höra dig fler gånger och då ska min man följa med! Vissa saker anammar jag direkt- jag är en förespråkare av att skilja på don och person så jag köpte ett par armband (mycket fint initiativ av dig) som jag kan ge bort.
Det är högsta betyg från mig.

Om föreläsningen i Stockholm, 9 maj 2022

Superbra!
Ärlig!
Generös!
Tack❤️

Anna-Karin om föreläsningen i Stockholm, 9 maj 2022

Hej Torkild! Tack för en fantastisk föreläsning! Så mycket klokhet, både sorg och glädje. Tack för att du delade med dig av känsliga saker från ditt eget liv. Jag blev berörd! Du har ett inspirerande sätt att förmedla kunskap! Med vänliga hälsningar Mervi.

Mervi om föreläsningen i Stockholm, 9 maj 2022

Underbar! Många påminnelser och insikter som Torkild ger på ett varmt och humoristiskt sätt.

Elisabeth om föreläsningen i Stockholm, 9 maj 2022

Mycket bra och tänkvärd. Gav detta till min fru i julklapp. Även hon var väldigt positiv till föreläsningen. Som hon sa "betydligt fler borde lyssna på detta"

Joakim om föreläsningen i Ljungby, 2 maj 2022

Väldigt inspirerande föreläsning. Torkild bjöd friskt på sig själv.

Eva om föreläsningen i Örebro, 4 maj 2022

Föreläsningen var helt fantastiskt, hoppas det finns flera. Stort tack.

annika om föreläsningen i Eskilstuna, 5 maj 2022

Jag tyckte Torkild var enormt rak och ärlig på ett sätt som fångade mitt intresse och nyfikenhet under hela föreläsningen. Jag ville hela tiden veta mer. Frågeställningarna fick mig verkligen att tänka till och jag kunde direkt koppla det till mitt liv/arbete och kunde relatera. Det är en konst att kunna tala på det vis Torkild gör med en härlig blandning av humor och allvar. Han rätade ut en del frågetecknen för mig om hur och varför vi beter oss på ett visst sätt men skapade även en nyfikenhet på framtida utveckling, än en gång, både på ett personligt men även arbetsmässigt plan.
Fantastisk kväll! Tack!

Linda om föreläsningen i Landskrona, 27 april 2022

Torkild Du är fantastisk!! En väldigt inspirerande och bra föreläsning. Komplicerad värld med enkla ord. Ditt personliga sätt som blandar allvar o glädje. Ser dig gärna igen och kan med hjärtat rekommendera detta till gammal som ung.

Anette om föreläsningen i Örebro, 4 maj 2022

Mycket bra, rolig, konkret, bra att vissa saker nöttes ex sak och person. Mycket inspirerande föreläsning!

Mirielle om föreläsningen i Örebro, 4 maj 2022

Jag vill tacka dig för mycket bra föreläsning. En föreläsning som gick rakt in i hjärtat. Du bjuder på dig själv och har en fantastisk inlevelse.
Mycket skratt och även nära till tårar.
Tack!

Om föreläsningen i Örebro, 4 maj 2022

Väldigt tänkvärt. Igenkänningsfaktorn var hög och det blir så begripligt när man presenterar det på det sättet. Bra mix av allvar och skoj. Gick därifrån med påfyllt klokhet.

Carina Eklund om föreläsningen i Kristianstad, 3 maj 2022

Fantastisk bra. Du är lysande föreläsare som griper tag I en. Så mycket klokhet i det du säger.
Allt snurrade i huvudet när jag körde hem, på ett positivt sätt. Må väl.

Helena om föreläsningen i Kristianstad, 3 maj 2022

Dina föreläsningar är alltid lika välkomna 🙂 Det är nog 4:e eller 5:e gången jag varit på dina föreläsningar och för varje gång är det något nytt man tar med sig hem. Inspirerande och nyttiga. Skulle gärna vilja att min arbetsplats fick förmånen att lyssna på dig. Vi får väl se 🙂 Tack än en gång o ha en fin vår. Med vänliga hälsningar Tina

Tina om föreläsningen i Kristianstad, 3 maj 2022

Vi kom ett gäng igår och tittade på föreläsningen - otroligt inspirerande för oss alla. En härlig blandning av humor och skratt, verkligen givande. Rekommenderar dina föreläsningar till alla!

Amanda om föreläsningen i Kristianstad, 3 maj 2022

Kan varmt rekommendera Torkilds föreläsning, mycket bra och givande. Man inspireras och lyfts.

Ing-Marie om föreläsningen i Kristianstad, 3 maj 2022

Helt underbart, har från första minuten suttit klistrat i stolen och ville bara höra mer. Fick inspiration och fördjupad insikt om olika saker.
Så otroligt fin och personligt din berättelse. Ovanligt och osvenskt att blotta sin själ, så modig och stark att visa sårbarhet. Jag kommer att ta med mig det, och bjuda mer på mig själv. Jag skrattade en hel del också. Move your ass and your brain will follow, min nya slogan som jag hörde, skulle passa bra på min trainingsjacka. Har köpt 2 armband till förmån av Ukraina, vilken underbar sak du initierade. Jag är väldigt tacksam för att jag var med om denna kvällen. Tack!!

Maria Roelfien om föreläsningen i Kristianstad, 3 maj 2022

Det va nog den bästa föreläsning jag har varit på. Här blandades det med allvar, skämt o aha-upplevelse.
Gick därifrån med två viktiga ord — sak o person.
Tack Torkild för en trevlig o lärorik kväll.
Hälsningar
Karin

Karin om föreläsningen i Kristianstad, 3 maj 2022

Träffsäkert och inspirerande. Torkild sätter alltid ord på tankar som jag tror att många med mig ofta tänker. En perfekt blandning mellan humor och allvar och jag både skrattade och fällde en tår igår. Livet är inte lätt alltid och det är viktigt att påminna sig själv om vad och vilka vi ska lägga vår tid och energi på.
Tack!

Heidi om föreläsningen i Ljungby, 2 maj 2022

Hej!
Fantastiskt och upplyftande! Roligt men också allvarligt. Jag har skrivit ner en del av de viktiga punkter som du tog upp ikväll för att påminna mig själv om när det har gått en tid.
Tack!

Aina om föreläsningen i Ljungby, 2 maj 2022

Fantastiskt föreläsning som berör och väcker tankeställare som man glömmer bort, att leva i nuet, tack Torkild för ditt sätt att framföra och att du delar din story med oss/mig. Du inspirerar mig att framföra ditt budskap till andra men framför allt mig själv. Mvh Peter Logozar

Peter om föreläsningen i Ljungby, 2 maj 2022

Vilken energiboost jag och min man fick av din föreläsning. Jag kände att jag hade velat "stoppa" dig i en glasburk och ta fram den när när man behöver dina upplyftande ord när huvudet inte vill skilja på sak och person. Tack för att du bjuder på dig själv ⚘

Marlena om föreläsningen i Ängelholm, 26 april 2022

Tack för en toppenbra föreläsning!! Önskar fler av mina kollegor och vänner hade gått på denna.

Det första jag gjorde när jag kom hem var att krama om mina barn och säga hur mycket jag älskar dem.
Idag var första morgonen på länge som jag steg upp och inte gnällde utan tänkte att -
ny dag nya möjligheter att leva i nuet! 🙂

Maria om föreläsningen i Värnamo, 28 april 2022

Föreläsningen var fängslande med massor av humor, uppblandad med sanningar om livet och otroligt lärorik. 2,5 h bara small till! Har sett och lyssnat flera gånger på Torkild tidigare och kommer försöka fånga tillfället igen om jag kan!

Om föreläsningen i Värnamo, 28 april 2022

Hej Torkild! Tusen tack för en supertrevlig kväll i Landskrona! Jag kom dit utan några förväntningar och blev så berörd och kände mig så upplyft och glad när jag lämnade. Mycket bra och enormt ärligt, medkännande, upplysande föreläsning och fantastiskt mycket glädje i ditt framträdande. Inte minst utelämnande med alla dina egna erfarenheter. Tack för att du delade med dig av dem! Det fick mig att tänka på ett annat sätt efteråt och än idag sitter känslan i och tankarna svävar iväg hela tiden till dina kloka råd och berättelser! Vi ses säkert igen när du har en föreläsning i Skåne och då tar jag med min 19-årige son som verkligen hade behövt lyssna på dig igår. Ha en fortsatt härlig dag! Med soliga hälsningar
Gisela Esplinger

Gisela om föreläsningen i Landskrona, 27 april 2022

Tyckte att föreläsningen var fantastisk. Jag brände ut mig för snart 9 år sen och därmed har jag tvingats omvärdera mycket i livet och en del av det som sades blev ett trösterikt kvitto på att jag är på rätt väg. Någon som stundtals är svårt att känna i vårt oerhört prestationsbaserade samhälle. Att definiera mig själv efter min prestation var ju det som fick mig att krascha.. Jag tror att den ärliga, öppna och humoristiska approachen gör att föreläsningens budskap når in bakom skal och fasader på alla som hör den. Den borde vara obligatorisk på varje arbetsplats och i anpassad form på skolor också. Tack

Om föreläsningen i Landskrona, 27 april 2022

Har sett dig tidigare och min erfarenhet är att föreläsare som gjort en riktigt bra föreläsning har svårt att göra en ny som är lika bra utan att den påminner allt för mycket om den tidigare. Detta har du gjort med bravur!!!

Annika om föreläsningen i Landskrona, 27 april 2022

Punkterna är klockrena!
Du är bäst, fartfyllt, humoristiskt, livsviktigt och sant.
En välinvesterad boost till mig som dragit i handbromsen, sagt upp mig, blivit utredd för ADHD och valt att separera efter flera lustlösa år…
( Allt under loppet av ett år) I dag ler jag och ännu mer levande blir jag. Här och nu. Tack!

Om föreläsningen i Landskrona, 27 april 2022