Omdömen från mina öppna föreläsningar

Tack Torkild för en fantastisk föreläsning. Jag hade inga som helst förväntningar inför föreläsningen då jag inte hade en aning om vem du är! Jag är så glad att jag gick på den och bjöd med min syster som också tycker som jag!
Vilket lyft! Jag är så glad! Vänligen Carina Ålenius

Carina om föreläsningen i Stockholm, 17 januari 2020

Tack, föreläsningen var mkt intressant och påminde mig om processen jag själv håller på med att gå igenom (personlig utveckling).
Det fanns riktigt bra verktyg som jag kommer att använda mig av och det är främst ”sak o person” samt ”tillit pyramiden”.
Jag och mina vänner fick mycket skratt samt allvarliga stunder också. Tack för att du delade med dig av ditt mer personliga delar.

Om föreläsningen i Stockholm, 17 januari 2020

Tack Torkild för en otroligt rolig, superhärlig och givande föreläsning. Jag kände igen mig så många gånger när du beskrev situationer där vi människor tycks ”fastna”. Du gav mig verktyg redan efter första delen av din föreläsning om hur jag ska kunna göra det enklare för mig själv för att stanna i nuet. Här har jag trott att jag som 47 åring haft koll på livet, men nu förstår jag att jag har inte ens varit i närheten. Bara älskar din förklaring om SAK och PERSON vilken jag kommer leva efter direkt. Tack för inspirationen om att det är okej att vara jag och att jag är bäst på det❤️

Linda om föreläsningen i Stockholm, 17 januari 2020

Hej Torkild, du är en helt fantastisk föreläsare och förebild för hur vi alla kan och ska ta vara på våra liv! Jag vill leva livet levande och kommer fortsätta så❤️ Tack för ytterligare verktyg, önskar dig all värme!

Sofia om föreläsningen i Stockholm, 17 januari 2020

Mycket bra och givande föreläsning.
Ger eftertanke med i bagaget.
Att fundera på hur vi ser på både oss själva och andra.
Men framför att att man ska leva här och nu...livet är direktsänt.

Ann om föreläsningen i Västerås, 16 januari 2020

Fantastisk föreläsning som jag genast gick hem och berättade om för min man! Du inspirerar och skapar engagemang med dina ord! Tack!

Magnus om föreläsningen i Stockholm, 17 januari 2020

Mycket blandning av humor, lite ledsamheter men framförallt fick jag mig en tankeställare hur jag lever och hur jag borde leva. På måndag ska jag ställa klockan och hoppa ur sängen med ett dtort leende och bara känna att äntligen är det en ny vecka med nya utmaningar. Det var en mycket givande föreläsning❤

Om föreläsningen i Stockholm, 17 januari 2020

Mycket givande föreläsning! Med rikt innehåll, hög igenkänningsfaktor och personlig touch.

Henrik om föreläsningen i Stockholm, 17 januari 2020

Hej Torkild! Tusen TACK för en mycket viktig föreläsning. Min väninna och jag konstaterade att vad underbart det kändes att lyssna på en riktig människa och i verkligheten, inte via tv eller skärm. Du berörde mig på olika plan. Som yrkesmänniska har jag utmaningar där jag förringar mitt värde. I mitt privata behöver jag tydliggöra vem är jag och vad vill jag. Vad gör inte minnen med oss. De ska inte förgöra oss och vad vill jag minnas efteråt när jag gjort något särskilt. Och nyfikna lever längre... Kramar/ Tarja

Tarja om föreläsningen i Stockholm, 17 januari 2020

Din föreläsning var såå inspirerande och jag fick mig en tankeställare. Jag tycker om att utmana mitt tankesätt och har arbetat mycket med själv. Med din livserfarenhet och humor gjorde att man fick sig några aha-upplevelser. Jag är här och nu och jag ska försöka älta dåtid och sluta oroa mig för framtiden. Tack för det! Du är en ⭐️

Anna om föreläsningen i Stockholm, 17 januari 2020

Jag tycker att det var en mycket inspirerande föreläsning med mycket humor och en del allvar. Det blev en del nya tankar att ta till vara på i vardagen. Dels att vara ödmjuk emot sig själv och även att de val man väljer i livet ska vara för sin egen skull. Väl värt pengarna och en trevlig julklapp att upplevas med sin andra hälft.

Maria om föreläsningen i Nacka, 13 januari 2020

Fantastiskt bra! Mycket tänkvärt och med en hel den humor. Torkild föreläser på ett begripligt och trovärdigt sätt. Stark att kunna berätta om sina upplevelser, speciellt kring hans barndom.
Vi (jag och min fru) kommer att rekommendera detta till våra vänner.

Tommy om föreläsningen i Stockholm, 17 januari 2020

Toppen Är mitt uppe i en skilsmässa och fick sånt stöd och blev så stärkt av denna föreläsning. Vilken underbar person du är.
Satt längst fram och bara njöt.

Malena om föreläsningen i Stockholm, 17 januari 2020

Tack för en fantastisk föreläsning.... som de andra jag varit på med dig!!!
Fick med mig mycket-råd, idéer, tankar...
Köpte ett armband till vår äldste son som har det lite tufft mellan varven och har rekommenderat dina föreläsningar... då han lyssnar på många.
Härligt med upplyftande föreläsningar som för-ändrar egna tankar och mönster.
Vänligen Maria Frisk

Maria om föreläsningen i Stockholm, 17 januari 2020

Tack Torkild för en fantastisk föreläsning, jag är såå tacksam, såå uppfylld och coachad till livet, jag är idag 70 år men känner att jag skulle behöva höra din föreläsning flera ggr. Var och lyssnade med min dotter som var lika uppfylld som jag var. Tack för att du delade med dig av ditt liv, vi var många som satt mkt tagna och inser såå lite vi vet om varandra, du är en överlevare och jag säger bara TACK du ger oss hopp och framtidstro.
Allt gott till dig och tack för att du finns ❤️

Margaretha om föreläsningen i Västerås, 16 januari 2020

Bra och jätte intresssnt.
5 av 5 möjliga

Carina om föreläsningen i Västerås, 16 januari 2020

Hej Torkild
Gick hem i gårkväll med mycket energi och med ett leende på läpparna
Roligt, tänkvärt och inspirerande
Mycket bra föreläsning som jag kommer rekommendera
Kram och ha en fin dag
//Git

Git om föreläsningen i Västerås, 16 januari 2020

En bra föreläsning med stor öppenhet, närvaro och lärorik. Framförd med glimten i ögat. Går gärna på fler.

Om föreläsningen i Västerås, 16 januari 2020

Tack Torkild ! Alla skulle behöva lyssna på din föreläsning. Det känns så självklart det du förmedlar och ändå är det inte alltid så jag lever men det ska jag bli bättre på nu. Jag hade bjudit med min dotter som är 20 år och vi tittade på varandra flera gånger under föreläsningen och bara log. Så trots skånskan så får du högsta betyg 😉

Om föreläsningen i Västerås, 16 januari 2020

Som alltid otroligt bra och givande. Borde vara obligatoriskt att lyssna på ditt budskap och gärna redan på skolnivå.
Tack för en fantastiskt kväll

Om föreläsningen i Västerås, 16 januari 2020

Jag trodde nog att det skulle vara en föreläsning som du inledningsvis själv beskrev med hejåhå nu ska vi göra si och så för att komma hit. Föreläsningen var långt över mina förväntningar och stundtals var det väldigt känslosamt när du pratade om din barndom. Jag förstod plötsligt skillnaden mellan sak och person vilket jag ska jobba vidare med. Nu har jag även armbandet som ska påminna mig när jag tvivlar.

Det var jag som hälsade med ”fel” hand om du tänkte på det!

Stort tack jag kommer gärna tillbaka!
Bästa hälsningar Solvej

Solvej om föreläsningen i Västerås, 16 januari 2020

Föreläsningen o du var jättebra. Det är skönt att få ett annat perspektiv än att bara stå framför spegeln o säga att man duger och sätta alla möjliga mål som man i förväg vet att man inte klarar. Tanke, känsla o sedan göra är tufft men avslöjande. Ska nu försöka använda att ge tillit åt mig själv o jobba med att se skillnad på sak och person.
Ska rekommendera föreläsningen till alla mina vänner.
Monica

Monica om föreläsningen i Västerås, 16 januari 2020

Föreläsningen var helt fantastisk. Man fick många bra verktyg för att kunna tänka på ett annat sätt. Tusen tack!

Om föreläsningen i Västerås, 16 januari 2020

Mycket bra föreläsning, många kloka tankar och ord som jag har med mig framöver

Monica om föreläsningen i Märsta, 14 januari 2020

Tyckte den var fantastisk. Hade köpt den som julklapp till mina tre vuxna barn. Kände igen mycket av det du sa i mitt egna sätt att tänka och vara. Julklappen blev mycket uppskattad.

Marianna om föreläsningen i Nacka, 13 januari 2020

Otroligt givande föreläsning. Skulle mer än gärna gå på flera. Du fångar verkligen din publik.

Om föreläsningen i Nacka, 13 januari 2020

Det var en inspirerande och innehållsrik föreläsning. Det fanns tydlighet och bra exempel. Gillar Torkild som föreläsare då han jobbar med hela scenen, använder sin röst och kroppsspråk. Är mycket som jag kommer att ta med mig i min vardag. Uppskattat med att kunna köpa armbandet.

Om föreläsningen i Märsta, 14 januari 2020

Tack för en underhållande aha, nähe, jasså, näru föreläsning igår i Märsta. 2,5 timme bara flög iväg och jag gick med lättare steg från din föreläsning än innan jag kom dit. Läser till återhämtningsterapeut och du gjorde vissa av mina frågetecken i kursen skarpt glasklara, återigen, tusen tack...du är GRYM!!
//Monika den nyfikne som nu är ännu mer nyfiken 🙂

Monika om föreläsningen i Märsta, 14 januari 2020

Hej Torkild!

Tack för en fantastisk föreläsning! Tack för ditt mod att du delade med dig av din sorg vilket är så viktigt i dessa perfekta tider. Vi alla människor skulle må bättre av att ta av oss masken och våga visa vilka vi egentligen är. En föreläsare som du påminner oss om det. Såklart var det mycket humor i det du sa men du balanserade det på ett bra sätt. Jag gillade också din historia med "grannen och gräsklipparen" Jag har alltid sagt till alla mina tre söner, kom ihåg killar, hälsa glatt på alla människor i er omgivning det piggar alltid upp och ett enda "hej" kan leda till något fint.

Lycka till i fortsättningen, kul att du var från Ystad, vi har hus utanför Kåseberga som jag älskar.

Hälsningar Mia Gadelius

Mia om föreläsningen i Nacka, 13 januari 2020

Så fantastiskt bra! Verktyg för livet!

Anna om föreläsningen i Märsta, 14 januari 2020

Vilken toppenkväll! Jättebra! Många tankar som jag fick med mig hem..... tillit.....sårbarhet.... Tack för en givande kväll! Mvh Heléne

Helene om föreläsningen i Märsta, 14 januari 2020

En tänkvärd, reflekterande föreläsning med mycket klokskap. Blandat med både humor och allvar. En kanonkväll! Tack Torkild!

Susanne om föreläsningen i Nacka, 13 januari 2020

Tusen tack Torkild!
Mycket klok och tänkvärd föreläsning. Glad jag tog anteckningar så jag kan läsa och reflektera i efterhand.
Jag har precis avslutat en 16 veckors kurs i stresshantering, då jag diagnostiserats med utmattningssyndrom. Din föreläsning kompletterade den kursen perfekt. Tog speciellt till mig delen med tillitspyramiden. Men allt var intressant och relevant för mig! Återigen tusen tack och lycka till vidare med dina föreläsningar!
Mvh,
Jenny

Jenny om föreläsningen i Märsta, 14 januari 2020

Underbar, rolig, uppfriskande och gav mig många tankar.

Är pensionär sedan två år, nu sover jag bara. Trodde att jag UNNADE mig att ta igen förlorad sömn efter allt skiftarbete ... men det är inte det jag VILL.
Förstår nu, att jag VAR mitt jobb - att hjälpa andra ... så nu är jag ingenting.

Din föreläsning fick mig att förstå, att jag måste använda mitt sköra liv till det jag vill.
Och det har jag ju egentligen vetat hela tiden, men inte orkat ta tag i.

Tack Torkild, nu har jag bestämt mig för att sluta sova bort dagarna och göra det jag vill!❤❤❤

Marianne om föreläsningen i Märsta, 14 januari 2020

Otroligt bra.
Inspirerande och mycket träffande. Kommer verkligen ta med mig detta till morgondagen och bara göra.
Vi ses!

Maria om föreläsningen i Märsta, 14 januari 2020

Tack så mycket för en underhållande och intressant kväll!! Jag är så glad att jag gick!

/Silje

Silje om föreläsningen i Märsta, 14 januari 2020

Så bra! Inspirerande innehåll, ”självklara”saker men sagda på ett klockrent sätt. Varierat mellan roligt och allvarligt och inte tråkigt en sekund. Välinvesterad tid!
Tack! ❤️

Jannica om föreläsningen i Märsta, 14 januari 2020

Tänkvärd, ärlig och inspirerande föreläsning. Allt kunde jag relatera till och kommer att ta med mig i vardagen. Tack för att du satte ord på saker. Ska varmt rekommendera mina vänner att lyssna på dig.

Paulina om föreläsningen i Märsta, 14 januari 2020

Väldigt bra föreläsning. Mycket skratt, glädje och allvar. Många inspirerande och tänkvärda ord.
Tack.

Jonas om föreläsningen i Märsta, 14 januari 2020

Hej Torkild
Jag har fått massor med positiv energi
Sak/person berörde mig väldigt mycket
Du sa det flera gånger det var riktigt bra det typ fastnade
Samtalet med sig själv var så sant, man är inte alltid snäll det ska jag jobba med.
Hela kvällen var lärorikt och jag har mycket att fundera på.
Tack så mycket

Taunia om föreläsningen i Märsta, 14 januari 2020

Hej och tack för bra föreläsning!
Jag & min sambo, Pia, har haft förmånen att få lyssna till dig några gånger nu och vi uppskattade verkligen din "nya" som en uppföljning och vidareutveckling av dina erfarenheter, tips och råd, om tankar över livet och hur man kan leva detsamma på ett "vettigt" sätt!

Mats om föreläsningen i Nacka, 13 januari 2020

Toppen! Härligt uppfriskande och avväpnande.

Kari om föreläsningen i Nacka, 13 januari 2020

Den var kanonbra, mycket nyttigt att ta till sig. Du blandade allvar, glädje och personligt på ett engagerande sätt.
Tack☺️

Monica om föreläsningen i Nacka, 13 januari 2020

Tack för en mycket givande och igenkännande föreläsning. Vi fyra väninnor var klart överens om att din föreläsning var inspirerande, humoristiskt och att du var personlig och visade din sårbarhet. Vi gillade din föreläsning : )

Carina om föreläsningen i Nacka, 13 januari 2020

En magisk kväll, det var första gången som jag tog med mig min son som e 30 , med små barn och försöker få ihop vardagen som alla andra, för att jag tänkte att vi skulle få lite verktyg och påminnelser om vad Livet egentligen går ut på, inte bara överleva.
TACK, du nailade en massa, älskade stolarna som du släpade runt på. Att inte ta saker personligt, att vara medveten om hur mycket vi dömmer och jämför oss.
Ha en underbar vår med massor av härliga föreläsningar.

Miriam om föreläsningen i Nacka, 13 januari 2020

Tack Torkild för gårdagens föreläsning! Den var berörande, spännande och rolig! Den gav mig möjligheten att förnya och strukturera mitt tankesätt. Din entusiasm smittar! Lycka till med det du gör! Med vänliga hälsningar! Oksana

Oksana om föreläsningen i Nacka, 13 januari 2020

Hej Torkild.
Härlig föreläsning! Personlig, glimten i ögat, nyttig information och med ett grymt engagemang.

TACK!

Marie-Louise om föreläsningen i Nacka, 13 januari 2020

En fantastisk föreläsning, mycket skratt och att öppet visa sin sårbarhet är starkt , bra tips att ta med hem och bra summering.

Anna om föreläsningen i Nacka, 13 januari 2020

Kanon, från början till slut. Torkild kan verkligen leverera sanningen och få en att öppna ögonen och sinnet.

Christina om föreläsningen i Nacka, 13 januari 2020

En fantastisk föreläsning som bjöd på mycket skratt och många tårar. Tack för all inspiration och för att ha gett mig insikten om att jag är 1 på 400 miljarder!!
Mycket ljus och kärlek till dig Torkild ❤️

Nathalie om föreläsningen i Nacka, 13 januari 2020