Föreläsning i Ronneby

7 februari 2024 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Knut Hahnsskolan, Blasius Königsgatan 27, Ronneby

Livet ska levas, inte bara överlevas.

Livet ska levas och inte bara överlevas handlar om förmågan att leda sig själv och att träna på hur vi förhåller oss till det som sker. Att förstå sina värderingar, drivkrafter och styrkor och agera utifrån dessa. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

En föreläsning för privatpersoner, företag, organisationer och familjer med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra och givande helt enkelt.

Julklapps erbjudande t.o.m 24/12 295 kr. (Ordinarie pris 395 kr).  Dessutom köp 5 biljetter samtidigt men betala för 4 biljetter.

Varmt välkommen!

295 kr

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet för att må bättre och uppnå det du vill.

Allt för många människor går omkring i livet och känner sig otillräckliga, jämför sig med andra och känner att de inte duger som de är. I dessa tider är det viktigare än någonsin att vara trygg i sig själv och leva efter sina värderingar för att få ett bättre själsligt immunförsvar och därmed bättre kunna hantera när livet drabbar oss och uppnå det man vill.

I många år har vi pratat om vikten av att ha ett bra självförtroende och en stark självkänsla men det är inte där det börjar. I denna föreläsning ger jag dig enkla och fantastiskt bra verktyg som du kan använda direkt för att träna din inre tillit och skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som i arbetslivet.

En grymt inspirerande föreläsning full av aha upplevelser, skrattsalvor och konkreta verktyg för såväl vuxna som ungdomar men definitivt även för företag och alla andra organisationer.

I föreläsningen belyser jag oerhört viktiga områden som:

  • 12 faktorer för att hantera livet när det drabbar dig.
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd och kan vara mer här och nu.
  • Sårbarhet är din största styrka för att vara modig och prestera bra.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta och resurs.
  • Den livsviktiga skillnaden på sak och person. Vi är så mycket mer än vad vi gör.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Sagt om föreläsningen:

”Den bästa föreläsning jag har varit på! Den var så inspirerande och givande att jag väldigt gärna vill gå på fler föreläsningar med fantastiska Torkild Sköld framöver: högsta betyg! Anders i Skövde”

 ”Helt fantastiskt bra föreläsning, rolig, allvarlig och ärlig…mer än en gång kom man till insikt. Rekommenderas helt klart. Susanne i Kramfors”

 ”Tack för en fantastisk kväll. Absolut den bästa och roligaste föreläsning jag varit på. Jag har tagit till mig mycket. Fortsätt att sprida din kunskap framöver, vi är många som behöver denna push. Tusen tack. Cecilia i Ängelholm”

Här kan du läsa vad många fler deltagare på föreläsningen tycker: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen.

Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka dina biljetter här!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Tyckte föreläsningen var toppen.Vill gärna lyssna till dig igen. Mvh Inger Renntoft

Inger om föreläsningen i Jönköping, 17 oktober 2023

Hej Torkild. Stort tack för en härligt inspirerande föreläsning där du delade så oerhört mycket viktigt. Lite insikter jag speciellt fokuserar på efter föreläsningen.
TILLIT är så extremt viktigt, det gäller både i relationer och i arbetet, det är en förutsättning för kreativitet och engagemang och i förlängningen resultat. Att VILJA är så viktigt, såklart, det gäller både i relationer och i arbetet. Alltså Tillit och Vilja i kombination blir grymt bra. Jag är maskrosbarn som har utmanat mig själv genom livet, det har gått bra, jag har disputerat i teknik, haft bra positioner i näringslivet och drivit företag och fått det bättre än jag hade kunnat tro ekonomiskt, men jag har saknat insikter inom de områden du fokuserar på och känt mig vilsen. Med din hjälp och insikterna enligt ovan skall jag nu åstadkomma en förändring för mig själv och för mig omgivning.
Du nämnde flera gånger ungdomars situation, ALLA skolungdomar skulle ha så stor nytta av din föreläsning, helst skulle de se den tillsammans med sina föräldrar. Vi har skolplaner som inte är relevanta ute i förorten, de är framtagna av medelklass akademiker som endast fokuserar på resultat, tänk om de kunde utgå ifrån dina tankar att tillit och vilja är förutsättningar för resultat. Jag är säker på att du med dina förmågor skulle kunna göra enorm nytta inom skolsystemet. Stort tack. Mikael Lindgren

Mikael om föreläsningen i Göteborg, 29 november 2023

Det bara stämde sååååå himla bra, träffade rätt med det jag är, tror på , värderar och lever! Jag tar med mig och skrattar ”Move your ass, and your brain will follow”

Birgitta om föreläsningen i Västerås, 27 september 2023
Föreläsning i Ronneby