Föreläsning i Jönköping

17 oktober 2023 kl 18:30 - 21:30, arrangeras av Torkild Sköld, Eric Thyrell och Titti Schultz

JU-aulan, Högskolan för lärande och kommunikation, Gjuterigatan 5, Jönköping

Tre talande vänner med Titti Schultz, Eric Thyrell och Torkild Sköld

Tillsammans ger vi dig de inspirerande föreläsningarna ”Våga leva & tänka stort” och ”Livet ska levas, inte bara överlevas” med Titti Schultz som moderator. Det blir en härlig helkväll med högt tempo, mycket energi och flera konkreta verktyg som du kan använda direkt i vardagen.

Föreläsningen är perfekt för dig som:
◉ Står inför en utmaning, målsättning eller förändring.
◉ Vill förstå vilka faktorer som kan få dig att bli bättre på att skilja på sak och person.
◉ Vill bli bättre på att leda dig själv och genomföra de förändringar du vill.

Erbjudande: köp 5 biljetter men betala endast för 4 biljetter.

Varmt välkommen!

395 kr

Titti Schultz – En av landets mest populära programledare i radio.

Titti Schultz är en av landets mest erfarna radioprogramledare och journalister, 1994 gjorde hon sin första nyhetssändning sedan har framgångsrika morgonprogram som RIXmorronZoo och Vakna med NRJ följt, nu hör du henne sedan fem år i Sveriges största aktualitetsprogram i radio; P4 Extra.Titti har av radiolyssnarna flera gånger utsetts till landets mest populära programledare i radio. Någon räknade ut att Titti gjort över 25 000 intervjuer och att möta människor i väldigt olika situationer och sammanhang har blivit en specialitet. I kväll är Titti vår moderator men bjuder också på sina erfarenheter ur en hetsig mediavärld och knyter samman det med det du hör Torkild och Eric berätta om.

Eric Thyrell  – Våga leva & tänka stort

En föreläsning om att tänka nytt, hitta sin inre glöd och modet att möta förändring i en tid av utmaningar!

Vi lever i en värld som förändras och utvecklas i en rasande takt, kriser och utmaningar avlöser varandra på löpande band. Uttryck som: ”Om vi gör det vi alltid gjort, kommer vi få samma resultat vi alltid fått” stämmer inte längre. I den snabba utvecklingen av ny teknik och digitalisering, måste vi våga tänka nytt, tänka större och vara mer öppna för snabba förändringar.

Förändringar kräver mod och nya sätt att tänka och agera. Hur kommer vi ur gamla tanke och beteendemönster och hur hanterar vi de rädslor som ofta är förknippade med förändring och utmaningar? Rätt fokus, attityd och inställning är viktigare resurser än någonsin för att kunna hålla motivationen och arbetsglädjen uppe. Den här föreläsningen ger dig verktyg, inspiration och några av de svar, som kan tända gnistan, och hålla lågan i organisationen brinnande!

Torkild Sköld- Livet ska levas, inte bara överlevas.

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen i så väl privatlivet som arbetslivet för att må bättre och uppnå det du vill. Allt för många människor går omkring i livet och känner sig otillräckliga, jämför sig med andra och känner att de inte duger som de är. I dessa tider är det viktigare än någonsin att vara trygg i sig själv och leva efter sina värderingar för att få ett bättre själsligt immunförsvar och därmed bättre kunna hantera när livet drabbar oss och uppnå det man vill.

I många år har vi pratat om vikten av att ha ett bra självförtroende och en stark självkänsla men det är inte där det börjar. I denna föreläsning ger jag dig enkla och fantastiskt bra verktyg som du kan använda direkt för att träna din inre tillit och skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som i arbetslivet. En grymt inspirerande föreläsning full av aha upplevelser, skrattsalvor och konkreta verktyg såväl vuxna som ungdomar men definitivt även för företag och alla andra organisationer.

Boka dina biljetter här!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Superbra föreläsning med mycket igenkänning. Väldigt tänkvärt.

Om föreläsningen i Umeå, 4 september 2023

Torkild blir bara bättre och bättre och visar i sina föredrag att han följer med tiden och åhörarnas förväntningar. Alla känner igen sig i de berättelser och anekdoter som Torkild föreläser om. Trots detta blir jag som deltagare alltid upplyst om det självklara. Detta är inte bara en riktigt bra föreläsning, detta är även en riktigt bra utbildning. Det säger mycket om Torkild, när jag skriver att det är 4:e eller möjligen 5:e gången som jag lyssnar på honom.

Göran om föreläsningen i Katrineholm, 19 september 2023

Inspiration. Energi. Skratt. Känslosamt. Gick hem glad och boostad! Tack för att du skapade en härlig kväll!

Annika om föreläsningen i Täby, 25 september 2023
Föreläsning i Jönköping