Föreläsning i Sala

3 maj 2023, arrangeras av Torkild Sköld

Folkets hus, Borgmästaregatan 3-1, Sala

Livet ska levas, inte bara överlevas.

Livet ska levas och inte bara överlevas handlar om förmågan att leda sig själv och att träna på hur vi förhåller oss till det som sker. Att förstå sina värderingar, drivkrafter och styrkor och agera utifrån dessa. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

En föreläsning för såväl privatpersoner, företag, organisationer och familjer med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra och givande helt enkelt.

Erbjudande just nu: Köp 5 biljetter men betala för 4 biljetter. Köp 10 biljetter men betala för 8 biljetter. Köp 15 biljetter men betala för 10 biljetter. Osv.

Varmt välkommen!

345 kr

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet för att må bättre och uppnå det du vill.

Allt för många människor går omkring i livet och känner sig otillräckliga, jämför sig med andra och känner att de inte duger som de är. I dessa tider är det viktigare än någonsin att vara trygg i sig själv och leva efter sina värderingar för att få ett bättre själsligt immunförsvar och därmed bättre kunna hantera när livet drabbar oss och uppnå det man vill.

I många år har vi pratat om vikten av att ha ett bra självförtroende och en stark självkänsla men det är inte där det börjar. I denna föreläsning ger jag dig enkla och fantastiskt bra verktyg som du kan använda direkt för att träna din inre tillit och skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som i arbetslivet.

En grymt inspirerande föreläsning full av aha upplevelser, skrattsalvor och konkreta verktyg för såväl vuxna som ungdomar men definitivt även för företag och alla andra organisationer.

I föreläsningen belyser jag oerhört viktiga områden som:

  • 12 faktorer för att hantera livet när det drabbar dig.
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd och kan vara mer här och nu.
  • Sårbarhet är din största styrka för att vara modig och prestera bra.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta och resurs.
  • Den livsviktiga skillnaden på sak och person. Vi är så mycket mer än vad vi gör.

En föreläsning för privatpersoner, företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Sagt om föreläsningen:

”Den bästa föreläsning jag har varit på! Den var så inspirerande och givande att jag väldigt gärna vill gå på fler föreläsningar med fantastiska Torkild Sköld framöver: högsta betyg! Anders i Skövde”

 ”Helt fantastiskt bra föreläsning, rolig, allvarlig och ärlig…mer än en gång kom man till insikt. Rekommenderas helt klart. Susanne i Kramfors”

 ”Tack för en fantastisk kväll. Absolut den bästa och roligaste föreläsning jag varit på. Jag har tagit till mig mycket. Fortsätt att sprida din kunskap framöver, vi är många som behöver denna push. Tusen tack. Cecilia i Ängelholm”

Här kan du läsa vad många fler deltagare på föreläsningen tycker: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen.

Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka dina biljetter här!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Jag har hört dina föreläsningar ca 8 gånger under 15 års tid både på jobbet och privat. Alltid lika uppskattat av mig. Lite nytt nu och nya vinklingar. Betyg är fem stjärnor av fem möjliga! Såå inspirerande!

Ingela om föreläsningen i Bromölla, 13 september 2022

Tack för en fantastisk bra föreläsning! Jag har inte varit på något sådant här innan och visste inte vad jag skulle förvänta mig. Men jag kom hem och kände mig laddad med energi.
Något jag verkligen tar med mig från kvällen är stolarna ”tänk om” och ”om bara”, dom träffade rätt.

Om föreläsningen i Lerum, 7 november 2022

Vilken inspirerande föreläsning! Högt och lågt, hjärtligt och innerligt. Med storytelling blev föreläsningen gripande och skapande reflektion. Jag kan väl lätt säga att tiden bara rusade iväg och Torkild " du knöt ihop säcken" på ett så bra sätt. Jag och min kollega lämnade lokalen med mycket klokskap att ta med oss, men även en nyfikenhet att utvecklas vidare. I mitt dagliga arbete som jobbcoach hos Iris Hadar AB i Piteå och Luleå så inspirerades jag så till den grad av din föreläsning att, när jag idag dagen efter föreläsningen slog upp mina ögon tänkte: idag ska jag inte prata om "dolda jobb" som jag tidigare hade tänkt (det får bli en annan gång) utan idag ska jag självklart prata om "Tillit & Självledarskap" !! Ett stort tack Torkild!
/Helena Lindkvist

Om föreläsningen i Piteå, 9 januari 2023
Föreläsning i Sala