Föreläsning i Gävle

2 maj 2023 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Folkets hus, Södra Centralgatan 10, Gävle

Ta det personligt för livet ska levas, inte bara överlevas.

Två föreläsare om förmågan att leda sig själv och att träna på hur vi förhåller oss till det som sker. Att förstå sina värderingar, drivkrafter och styrkor och agera utifrån dessa. En inspirerande kväll full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

En föreläsning för såväl privatpersoner, företag, organisationer och familjer med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra och givande helt enkelt.

Erbjudande just nu: Köp 5 biljetter men betala för 4 biljetter. Köp 10 biljetter men betala för 8 biljetter. Köp 15 biljetter men betala för 10 biljetter. Osv.

Varmt välkommen!

395 kr

Tillsammans ger vi Johan Dahl och Torkild Sköld , dig en inspirerande föreläsning om kommunikation, personligt ledarskap. Det blir en härlig helkväll med högt tempo, mycket energi och flera konkreta verktyg som du kan använda direkt i vardagen.

Föreläsningen är perfekt för dig som:

◉ Står inför en utmaning, målsättning eller förändring.
◉ Vill förstå vilka faktorer som kan få dig att må bättre och samtidigt träna dem.
◉ Vill bli bättre på att leda dig själv och genomföra de förändringar du vill.


Ta det personligt med Johan Dahl

 

  • Nya perspektiv på kommunikation – det här har du nog inte tänkt på tidigare.
  • Personlig framgång – alla vill ha det men få har bestämt sig för vad det är.
  • Personligt ledarskap.
  • Personligt ansvar – ger du inget får du inget, gör du inget händer inget.

Johan har startat och drivit ett 10-tal bolag där han lärt av både med- och motgångar. Att få dela erfarenheter och utmaningar med Johan är ”på riktigt” eftersom han verkligen vet vad han pratar om.
Personlig utveckling har varit centralt i Johans liv i över 20 år och hans historia berör verkligen på djupet.

Här kan du läsa mer om Johan. Klicka här


Livet ska levas, inte bara överlevas med Torkild Sköld

Livet ska levas och inte bara överlevas handlar om förmågan att leda sig själv och att träna på hur vi förhåller oss till det som sker. Att förstå sina värderingar, drivkrafter och styrkor och agera utifrån dessa. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Allt för många människor går omkring i livet och känner sig otillräckliga, jämför sig med andra och känner att de inte duger som de är. I dessa tider är det viktigare än någonsin att vara trygg i sig själv och leva efter sina värderingar för att få ett bättre själsligt immunförsvar och därmed bättre kunna hantera när livet drabbar oss och uppnå det man vill.

Här kan du läsa mer om Torkild. Klicka här


Boka dina biljetter här!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Jag tyckte att den var superbra. Många skulle behöva lyssna på det. Det är så sant allt du säger. Roligt men allvarligt samtidigt. Mycket tack för alla goda råd.
Med vänliga hälsningar Maria Almgren

Kenneth om föreläsningen i Avesta, 24 augusti 2022

Så givande föreläsning precis vad jag & mina vänner behövde nu. Sak & Person ♥️

Åsa om föreläsningen i Mora, 16 januari 2023

Andra gången jag lyssnade på dig, 10 år sen sist, men fortfarande lika inspirerande. Denna gången valde jag att ta med min man som varit utbränd några månader. Att se honom skratta, gråta och så helt fascinerad av hur du pratade, detta kommer få honom att tänka annorlunda.

Du fick mig att se livet annorlunda för 10 år sen, och jag började leva mitt liv då. Tack för att du fortfarande inspirerar folk

Rebecca om föreläsningen i Tomelilla, 24 oktober 2022
Föreläsning i Gävle