Föreläsning i Mariestad

8 mars 2023 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Tunaholmsskolan, Leksbergsvägen 10, Mariestad

Livet ska levas, inte bara överlevas.

Livet ska levas och inte bara överlevas handlar om förmågan att leda sig själv och att träna på hur vi förhåller oss till det som sker. Att förstå sina värderingar, drivkrafter och styrkor och agera utifrån dessa. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Julklappserbjudande: 275 kr t.o.m. 31/12 (ordinarie pris 345 kr).

Varmt välkommen!

275 kr

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet för att må bättre och uppnå det du vill.

Allt för många människor går omkring i livet och känner sig otillräckliga, jämför sig med andra och känner att de inte duger som de är. I dessa tider är det viktigare än någonsin att vara trygg i sig själv och leva efter sina värderingar för att få ett bättre själsligt immunförsvar och därmed bättre kunna hantera när livet drabbar oss och uppnå det man vill.

I många år har vi pratat om vikten av att ha ett bra självförtroende och en stark självkänsla men det är inte där det börjar. I denna föreläsning ger jag dig enkla och fantastiskt bra verktyg som du kan använda direkt för att träna din inre tillit och skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som i arbetslivet.

En grymt inspirerande föreläsning full av aha upplevelser, skrattsalvor och konkreta verktyg såväl vuxna som ungdomar men definitivt även för företag och alla andra organisationer.

I föreläsningen belyser jag oerhört viktiga områden som:

  • 12 faktorer för att hantera livet när det drabbar dig.
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd och kan vara mer här och nu.
  • Sårbarhet är din största styrka för att vara modig och prestera bra.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta och resurs.
  • Den livsviktiga skillnaden på sak och person. Vi är så mycket mer än vad vi gör.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Sagt om föreläsningen:

”Den bästa föreläsning jag har varit på! Den var så inspirerande och givande att jag väldigt gärna vill gå på fler föreläsningar med fantastiska Torkild Sköld framöver: högsta betyg! Anders i Skövde”

 ”Helt fantastiskt bra föreläsning, rolig, allvarlig och ärlig…mer än en gång kom man till insikt. Rekommenderas helt klart. Susanne i Kramfors”

 ”Tack för en fantastisk kväll. Absolut den bästa och roligaste föreläsning jag varit på. Jag har tagit till mig mycket. Fortsätt att sprida din kunskap framöver, vi är många som behöver denna push. Tusen tack. Cecilia i Ängelholm”

Här kan du läsa vad många fler deltagare på föreläsningen tycker: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen.

Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka dina biljetter här!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Bästa föreläsningen jag varit på genom åren. Trots att jag efter många års hårt arbete kommit långt i mig själv och mina val av vart jag lägger mina tankar, så var det en mycket bra påminnelse kring just detta. Att det faktiskt ligger en tanke bakom det jag känner och att jag då har ett val att själv bestämma om den jobbiga känslan ska få stanna eller den bara kan få passera. Ett litet kom ihåg att göra rätt val av vart jag väljer att lägga mina tankar, Sak eller person?valen är bara mina att göra! Så tack för en kanontrevlig och nyttig föreläsning.

Om föreläsningen i Tomelilla, 24 oktober 2022

Rekommenderas varmt! Klokskap blandat med tänkvärdhet och humor framfört på ett enkelt och öppet sätt. Något för alla oavsett var i livet man är. Grym retorik dessutom!

Agneta om föreläsningen i Lycksele, 4 oktober 2022

En fantastisk föreläsning! Ditt sätt att föreläsa med humor, ärlighet och tydlighet ger upphov till många tankar och känslor. Du berör! I ditt exempel med att bära på stolarna kände jag igen mig i, ältar gammalt och oroar mig för vad som ska komma. Dags att leva nu. Jag ska ta mig an utmaningen att börja prata med mig själv i tredje person. Jag har tid att öva på sak och person nu när jag har After work varje dag.
Tack för en trevlig och lärorik kväll.
Eva Hallengren Persson

Eva om föreläsningen i Höganäs, 18 oktober 2022
Föreläsning i Mariestad