Föreläsning i Gislaved

27 februari 2023 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Folkets Hus, Biosalongen, Danskavägen 6A, Gislaved

Livet ska levas, inte bara överlevas.

Livet ska levas och inte bara överlevas handlar om förmågan att leda sig själv och att träna på hur vi förhåller oss till det som sker. Att förstå sina värderingar, drivkrafter och styrkor och agera utifrån dessa. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Julklappserbjudande: 275 kr t.o.m. 31/12 (ordinarie pris 345 kr).

Varmt välkommen!

275 kr

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet för att må bättre och uppnå det du vill.

Allt för många människor går omkring i livet och känner sig otillräckliga, jämför sig med andra och känner att de inte duger som de är. I dessa tider är det viktigare än någonsin att vara trygg i sig själv och leva efter sina värderingar för att få ett bättre själsligt immunförsvar och därmed bättre kunna hantera när livet drabbar oss och uppnå det man vill.

I många år har vi pratat om vikten av att ha ett bra självförtroende och en stark självkänsla men det är inte där det börjar. I denna föreläsning ger jag dig enkla och fantastiskt bra verktyg som du kan använda direkt för att träna din inre tillit och skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som i arbetslivet.

En grymt inspirerande föreläsning full av aha upplevelser, skrattsalvor och konkreta verktyg såväl vuxna som ungdomar men definitivt även för företag och alla andra organisationer.

I föreläsningen belyser jag oerhört viktiga områden som:

  • 12 faktorer för att hantera livet när det drabbar dig.
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd och kan vara mer här och nu.
  • Sårbarhet är din största styrka för att vara modig och prestera bra.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta och resurs.
  • Den livsviktiga skillnaden på sak och person. Vi är så mycket mer än vad vi gör.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Sagt om föreläsningen:

”Den bästa föreläsning jag har varit på! Den var så inspirerande och givande att jag väldigt gärna vill gå på fler föreläsningar med fantastiska Torkild Sköld framöver: högsta betyg! Anders i Skövde”

 ”Helt fantastiskt bra föreläsning, rolig, allvarlig och ärlig…mer än en gång kom man till insikt. Rekommenderas helt klart. Susanne i Kramfors”

 ”Tack för en fantastisk kväll. Absolut den bästa och roligaste föreläsning jag varit på. Jag har tagit till mig mycket. Fortsätt att sprida din kunskap framöver, vi är många som behöver denna push. Tusen tack. Cecilia i Ängelholm”

Här kan du läsa vad många fler deltagare på föreläsningen tycker: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen.

Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka dina biljetter här!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Fantastisk föreläsning som gav både energi, skratt och verktyg att jobba med. Mycket givande!

Camilla om föreläsningen i Lerum, 7 november 2022

Jätte bra. Både skratt och nästan gråt. Du fick mig verkligen att börja tänka på hur jag inte ska tänka( som jag ofta gör). Det du berättade var klockrent. Min fru tyckte åxo att din föreläsning var super bra. Jag har talat om för folk att om du kommer igen så måste dom/ vi gå igen. Så ett jätte tack.

Tord om föreläsningen i Västerås, 22 augusti 2022

Fantastisk föreläsning. Alla borde ta del av den. Väldigt lärorik. En påminnelse till oss om hur man bör ta vara på livet på bästa sätt. Precis som du säger, man ska leva livet inte överleva det. Jag lever efter det mottot nu. Jag skiter i vad andra tycker. Jag har länge levt i en depression och tar antidepressiva. Har mycket tråkigheter som jag har varit med om i mitt liv. Men insett att inget blir bättre av att älta. Ingen av dem jag älskar och mist kommer tillbaka, jag får inga svar på frågan varför och tycker inte längre synd om mig för det jag har varit med om. Släpp och gå vidare och se vad framtiden har att ge i stället. Man kan inte sluta leva. Man har bara ett liv och det ska man ta vara på. Känner mig starkare än någonsin positiv till livet. Så tack ännu en gång för en fantastisk föreläsning! M.v.h Anna Elheim Rolf

Anna om föreläsningen i Växjö, 30 november 2022
Föreläsning i Gislaved