Föreläsning i Uppsala

8 februari 2023 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Fyrisskolan, Götgatan 18, Uppsala

Livet ska levas, inte bara överlevas.

Livet ska levas och inte bara överlevas handlar om förmågan att leda sig själv och att träna på hur vi förhåller oss till det som sker. Att förstå sina värderingar, drivkrafter och styrkor och agera utifrån dessa. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Julklappserbjudande: 275 kr t.o.m. 31/12 (ordinarie pris 345 kr).

Varmt välkommen!

345 kr

Fullbokad

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är en insiktsfull föreläsning med enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt efter föreläsningen, i så väl privatlivet som arbetslivet för att må bättre och uppnå det du vill.

Allt för många människor går omkring i livet och känner sig otillräckliga, jämför sig med andra och känner att de inte duger som de är. I dessa tider är det viktigare än någonsin att vara trygg i sig själv och leva efter sina värderingar för att få ett bättre själsligt immunförsvar och därmed bättre kunna hantera när livet drabbar oss och uppnå det man vill.

I många år har vi pratat om vikten av att ha ett bra självförtroende och en stark självkänsla men det är inte där det börjar. I denna föreläsning ger jag dig enkla och fantastiskt bra verktyg som du kan använda direkt för att träna din inre tillit och skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som i arbetslivet.

En grymt inspirerande föreläsning full av aha upplevelser, skrattsalvor och konkreta verktyg såväl vuxna som ungdomar men definitivt även för företag och alla andra organisationer.

I föreläsningen belyser jag oerhört viktiga områden som:

  • 12 faktorer för att hantera livet när det drabbar dig.
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd och kan vara mer här och nu.
  • Sårbarhet är din största styrka för att vara modig och prestera bra.
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta och resurs.
  • Den livsviktiga skillnaden på sak och person. Vi är så mycket mer än vad vi gör.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Sagt om föreläsningen:

”Den bästa föreläsning jag har varit på! Den var så inspirerande och givande att jag väldigt gärna vill gå på fler föreläsningar med fantastiska Torkild Sköld framöver: högsta betyg! Anders i Skövde”

 ”Helt fantastiskt bra föreläsning, rolig, allvarlig och ärlig…mer än en gång kom man till insikt. Rekommenderas helt klart. Susanne i Kramfors”

 ”Tack för en fantastisk kväll. Absolut den bästa och roligaste föreläsning jag varit på. Jag har tagit till mig mycket. Fortsätt att sprida din kunskap framöver, vi är många som behöver denna push. Tusen tack. Cecilia i Ängelholm”

Här kan du läsa vad många fler deltagare på föreläsningen tycker: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen.

Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka dina biljetter här!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Torkild är en sån där man inte visste att man behövde träffa, förrän man träffat honom. Jag må ”bara” vara 25-år, men åh vad jag önskat att jag hade hört honom för flera år sedan. Han summerar det viktigaste i livet på ett väldigt fint, humoristiskt och sårbart sätt som ingen annan har kunnat göra för mig tidigare. Det gick ända in i själen. Gigantiskt TACK❤️

Victoria om föreläsningen i Ludvika, 17 januari 2023

Hej Torkild! Jag bokade din föreläsning för att det lät intressant men utan att veta så mycket om dig. Jag förväntade mig en inspirationsföreläsning i personlig utveckling likt andra jag varit på. Med andra ord en insiktsfull kväll med bra tankar som i stunden går rakt in i magen men som ofta faller ur min tanke efter en dag.

Redan vid entrén kände jag en respekt och ett välkomnade som var unikt. Du tar emot personligen och ber inte om biljetten. Några minuter in i föreläsningen sitter jag och njuter, fascinerad av ditt sätt att tala rakt in i mitt hjärta. Efter 2.5 timmar är det som om jag har fått en helt ny energi. Min lilla PMS-dipp jag hade på väg in till stan var som bortblåst.

Dagen efter vaknade jag med en helt ny känsla och inställning till livet. Lite som trolleri. Ditt sätt att föra fram budskapet, binda ihop alla trådar och dela med dig av dig själv är galet proffsigt. Du har en förmåga att ge konkreta verktyg som fastnar.

Nu startar jag varje dag med att välja att vara 100 % mig. Recensenten har fått långledigt.
TACK! /Rebecca

Rebecca om föreläsningen i Örebro, 18 januari 2023

En mycket inspirerande föreläsning som gav mig en oväntat stark insikt. Jag hade låga, för att inte säga ganska obefintliga förväntningar på föreläsningen, men där hade jag i sak fel. Jag valde att göra, alltså gå på föreläsningen, inte tänka eller känna att jag kan det redan. Det kunde jag inte. Men nu har jag bättre koll och tänker leva, inte bara överleva. Jag gick starkare däremot från än när jag kom och det var värt det för mig!

Tack för en föreläsning värd namnet, och tack Torkild för ditt engagemang för oss som var där.

Stefan om föreläsningen i Örebro, 18 januari 2023
Föreläsning i Uppsala