Föreläsning i Växjö

30 november 2022 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Folkets bio, Storgatan 12, Växjö

Tillitsfullt självledarskap – hur du tränar ditt själsliga immunförsvar. 

Tillitsfullt självledarskap handlar om förmågan att leda sig själv och att träna på hur vi förhåller oss till det som sker. Att förstå sina värderingar, drivkrafter och styrkor och agera utifrån dessa. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Dessutom köp 4 biljetter men betala för 3 biljetter. Köp 8 biljetter men betala för 6 biljetter. Köp 12 biljetter men betala för 9 biljetter. Osv.

Varmt välkommen!

295 kr

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna föreläsningen så tar jag det ett steg längre i tanken. Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det egentligen är. Tillit är så oerhört mycket viktigare än vad vi hittills har förstått. Utan tillit till dig själv och till andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

I dessa tider är det viktigare än någonsin att vara trygg i sig själv, leva efter sina värderingar för att få ett bättre själsligt immunförsvar och därmed bättre kunna hantera verkligheten och uppnå det man vill.

I många år har vi pratat om vikten av att ha ett bra självförtroende och en stark självkänsla men det är inte där det börjar. I denna föreläsningen ger jag dig enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt för att träna din inre tillit och därmed stärka ditt själsliga immunförsvar, skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som i arbetslivet.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg såväl vuxna som ungdomar men definitivt även för företag och alla andra organisationer

I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

  • 12 faktorer för att träna ditt själsliga immunförsvar.
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd och låter livet komma till dig.
  • Sårbarhet är din största styrka för att vara modig och må bra .
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta och resurs.
  • Den livsviktiga skillnaden på sak och person.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen.

Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Tyckte att föreläsningen var fantastisk. Jag brände ut mig för snart 9 år sen och därmed har jag tvingats omvärdera mycket i livet och en del av det som sades blev ett trösterikt kvitto på att jag är på rätt väg. Någon som stundtals är svårt att känna i vårt oerhört prestationsbaserade samhälle. Att definiera mig själv efter min prestation var ju det som fick mig att krascha.. Jag tror att den ärliga, öppna och humoristiska approachen gör att föreläsningens budskap når in bakom skal och fasader på alla som hör den. Den borde vara obligatorisk på varje arbetsplats och i anpassad form på skolor också. Tack

Om föreläsningen i Landskrona, 27 april 2022

Fantastisk föreläsning med massa inspiration!
Tagit med mig många saker som jag redan börjat jobba med!

Tusen tack! ❤️

Jessica om föreläsningen i Kungälv, 5 april 2022

Tack så mycket för en fantastisk föreläsning med mycket energi, kloka och tydliga verktyg som jag känner att jag kan ta till mig och arbeta med för att utvecklas framåt. Du blandade humor med allvar på ett så fint sätt som gjorde att poängerna blir mer tydliga. Du gör verkligen skillnad! TACK! Allt gott!
// Victoria

Victoria om föreläsningen i Uddevalla, 14 september 2022
Föreläsning i Växjö