Föreläsning i Lund

17 november 2022 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Polhemsskolans Aula, Trollebergsvägen 41, Lund

Tillitsfullt självledarskap – hur du tränar ditt själsliga immunförsvar. 

Tillitsfullt självledarskap handlar om förmågan att leda sig själv och att träna på hur vi förhåller oss till det som sker. Att förstå sina värderingar, drivkrafter och styrkor och agera utifrån dessa. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

295 kr

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna föreläsningen så tar jag det ett steg längre i tanken. Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det egentligen är. Tillit är så oerhört mycket viktigare än vad vi hittills har förstått. Utan tillit till dig själv och till andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

I dessa tider är det viktigare än någonsin att vara trygg i sig själv, leva efter sina värderingar för att få ett bättre själsligt immunförsvar och därmed bättre kunna hantera verkligheten och uppnå det man vill.

I många år har vi pratat om vikten av att ha ett bra självförtroende och en stark självkänsla men det är inte där det börjar. I denna föreläsningen ger jag dig enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt för att träna din inre tillit och därmed stärka ditt själsliga immunförsvar, skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som i arbetslivet.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg såväl vuxna som ungdomar men definitivt även för företag och alla andra organisationer

I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

  • 12 faktorer för att träna ditt själsliga immunförsvar.
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd och låter livet komma till dig.
  • Sårbarhet är din största styrka för att vara modig och må bra .
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta och resurs.
  • Den livsviktiga skillnaden på sak och person.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen.

Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Du är helt fantastisk att lyssna på⭐️ Stort tack för i kväll.. glöm inte att du är värdefull.

Vänligen Terese

Terese om föreläsningen i Jönköping, 7 april 2022

Vi var alla överens om att det var en väldigt bra föreläsning, många kloka ord, igenkänningsfaktorn var hög och det här med sak och person satte sig hos alla, ständigt återkommande i våra ordväxlingar på jobbet då vi har en hög glädjenivå på vår arbetsplats. 10 stjärnor av 10 möjliga. Med vänliga hälsningar Heidi med crew

Heidi om föreläsningen i Skövde, 6 april 2022

Jag tyckte att den var superbra. Många skulle behöva lyssna på det. Det är så sant allt du säger. Roligt men allvarligt samtidigt. Mycket tack för alla goda råd.
Med vänliga hälsningar Maria Almgren

Kenneth om föreläsningen i Avesta, 24 augusti 2022
Föreläsning i Lund