Föreläsning i Laholm

25 oktober 2022 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Osbecksgymnasiet Aulan, Skottegränd 3, Laholm

Tillitsfullt självledarskap – hur du tränar ditt själsliga immunförsvar. 

Tillitsfullt självledarskap handlar om förmågan att leda sig själv och att träna på hur vi förhåller oss till det som sker. Att förstå sina värderingar, drivkrafter och styrkor och agera utifrån dessa. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

Erbjudande: Köp 4 biljetter men betala för 3 biljetter. Köp 8 biljetter men betala för 6 biljetter. Köp 12 biljetter men betala för 9 biljetter. Osv.

Varmt välkommen!

295 kr

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna föreläsningen så tar jag det ett steg längre i tanken. Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det egentligen är. Tillit är så oerhört mycket viktigare än vad vi hittills har förstått. Utan tillit till dig själv och till andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

I dessa tider är det viktigare än någonsin att vara trygg i sig själv, leva efter sina värderingar för att få ett bättre själsligt immunförsvar och därmed bättre kunna hantera verkligheten och uppnå det man vill.

I många år har vi pratat om vikten av att ha ett bra självförtroende och en stark självkänsla men det är inte där det börjar. I denna föreläsningen ger jag dig enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt för att träna din inre tillit och därmed stärka ditt själsliga immunförsvar, skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som i arbetslivet.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg såväl vuxna som ungdomar men definitivt även för företag och alla andra organisationer

I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

  • 12 faktorer för att träna ditt själsliga immunförsvar.
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd och låter livet komma till dig.
  • Sårbarhet är din största styrka för att vara modig och må bra .
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta och resurs.
  • Den livsviktiga skillnaden på sak och person.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen.

Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Tack för en toppenbra föreläsning!! Önskar fler av mina kollegor och vänner hade gått på denna.

Det första jag gjorde när jag kom hem var att krama om mina barn och säga hur mycket jag älskar dem.
Idag var första morgonen på länge som jag steg upp och inte gnällde utan tänkte att -
ny dag nya möjligheter att leva i nuet! :-)

Maria om föreläsningen i Värnamo, 28 april 2022

Kan varmt rekommendera Torkilds föreläsning, mycket bra och givande. Man inspireras och lyfts.

Ing-Marie om föreläsningen i Kristianstad, 3 maj 2022

Hög igenkänningsfaktor, visdom blandat med en stor portion humor. Var du än befinner dig i livet, en föreläsning jag varmt kan rekommendera!

Annika om föreläsningen i Avesta, 24 augusti 2022
Föreläsning i Laholm