Föreläsning i Höganäs

18 oktober 2022 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Tivolihuset, Östra Parkgatan 2, Höganäs

Tillitsfullt självledarskap – hur du tränar ditt själsliga immunförsvar. 

Tillitsfullt självledarskap handlar om förmågan att leda sig själv och att träna på hur vi förhåller oss till det som sker. Att förstå sina värderingar, drivkrafter och styrkor och agera utifrån dessa. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.

295 kr

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna föreläsningen så tar jag det ett steg längre i tanken. Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det egentligen är. Tillit är så oerhört mycket viktigare än vad vi hittills har förstått. Utan tillit till dig själv och till andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

I dessa tider är det viktigare än någonsin att vara trygg i sig själv, leva efter sina värderingar för att få ett bättre själsligt immunförsvar och därmed bättre kunna hantera verkligheten och uppnå det man vill.

I många år har vi pratat om vikten av att ha ett bra självförtroende och en stark självkänsla men det är inte där det börjar. I denna föreläsningen ger jag dig enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt för att träna din inre tillit och därmed stärka ditt själsliga immunförsvar, skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som i arbetslivet.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg såväl vuxna som ungdomar men definitivt även för företag och alla andra organisationer

I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

  • 12 faktorer för att träna ditt själsliga immunförsvar.
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd och låter livet komma till dig.
  • Sårbarhet är din största styrka för att vara modig och må bra .
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta och resurs.
  • Den livsviktiga skillnaden på sak och person.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen.

Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Jag har lyssnat på dig tidigare och var just nu i livet i behov av att få bli påmind om massa bra saker jag tidigare hört från dig. Så därför kom jag. Du peppar och inspirerar. Mycket bra, rolig, inspirerande föreläsning samtidigt som du pedagogiskt tipsar konkreta tips som går att tillämpa i det verkliga livet direkt. Tusen tack!!!

Saya om föreläsningen i Stockholm, 9 maj 2022

Hej Torkild! Tusen tack för en supertrevlig kväll i Landskrona! Jag kom dit utan några förväntningar och blev så berörd och kände mig så upplyft och glad när jag lämnade. Mycket bra och enormt ärligt, medkännande, upplysande föreläsning och fantastiskt mycket glädje i ditt framträdande. Inte minst utelämnande med alla dina egna erfarenheter. Tack för att du delade med dig av dem! Det fick mig att tänka på ett annat sätt efteråt och än idag sitter känslan i och tankarna svävar iväg hela tiden till dina kloka råd och berättelser! Vi ses säkert igen när du har en föreläsning i Skåne och då tar jag med min 19-årige son som verkligen hade behövt lyssna på dig igår. Ha en fortsatt härlig dag! Med soliga hälsningar
Gisela Esplinger

Gisela om föreläsningen i Landskrona, 27 april 2022

Torkild bjöd på en lättsam, underhållande och inspirerande föreläsning med hög igenkänningsfaktor som lockade till många skratt och djupa insikter. En föreläsning som jag skulle rekommendera alla, oavsett ålder att lyssna på.

Joel om föreläsningen i Jönköping, 7 april 2022
Föreläsning i Höganäs