Föreläsning i Falkenberg

22 mars 2022 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Falkhallen Argussalen, Nyhemsplan 1, Falkenberg

Livet ska levas, inte bara genomlevas– hur du tränar ditt själsliga immunförsvar. 

Att leva, inte bara genomleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.


OBS! Regeringen inför fr.o.m. 2021-12-01 krav på vaccinationsbevis, s.k. covidbevis, vid arrangemang inomhus med fler än 100 personer. Detta innebär att ett giltigt covidbevis måste uppvisas vid ankomst till föreläsningen. Om detta inte sker, räknas biljetten som ogiltig och ingen återbetalning kommer att göras.

Covidbevis hämtar du enkelt på följande sida: https://covidbevis.se/vaccinationsbevis-web/

395 kr

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna föreläsningen så tar jag det ett steg längre i tanken. Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det egentligen är. Tillit är så oerhört mycket viktigare än vad vi hittills har förstått. Utan tillit till dig själv och till andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

I dessa tider är det viktigare än någonsin att vara trygg i sig själv, leva efter sina värderingar för att få ett bättre själsligt immunförsvar och därmed bättre kunna hantera verkligheten och uppnå det man vill.

I många år har vi pratat om vikten av att ha ett bra självförtroende och en stark självkänsla men det är inte där det börjar. I denna föreläsningen ger jag dig enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt för att träna din inre tillit och därmed stärka ditt själsliga immunförsvar, skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som i arbetslivet.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg såväl vuxna som ungdomar men definitivt även för företag och alla andra organisationer

I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

  • 12 faktorer för att träna ditt själsliga immunförsvar.
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd och låter livet komma till dig.
  • Sårbarhet är din största styrka för att vara modig och må bra .
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta och resurs.
  • Den livsviktiga skillnaden på sak och person.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen.

Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Hej
Jag tyckte den var jättebra, fick med mig redskap som jag kommer att använda.

Catarina om föreläsningen i Malmö, 23 augusti 2021

Detta är en föreläsning för dig som vill bli peppad på ett rakt och härligt sätt och samtidigt få en föreläsning som bidrar till många skratt. Torkild är en stjärna på att blanda högt med lågt och i det samtidigt ge alla deltagare en ärlig och rak insikt i att våra tankar om oss själva och andra, kanske inte alltid är hela sanningen. Han utmanar och vågar ställa frågor som vi kanske inte ens vågar fråga oss själva. Det genomgående temat med tillit var en ögonöppnare och bidrog till att jag idag har fler verktyg att ta till under livets toppar och dalar. Att leva här och nu, känns ofta som en obetydlig sägen, men efter denna föreläsning blev det mer konkret än någonsin. Från det att jag lämnade föreläsningen ska jag jobba med mantrat ”Livet ska levas, inte bara genomlevas” på ett sätt där Torkild gett nya dimensioner till det annars rätt klyschiga uttrycket.

Om föreläsningen i Malmö, 10 januari 2022

Hej Torkild. En givande kväll efter att varit din gäst under föreläsning. Egentligen kanske jag borde vänta med ett utlåtande!?
Många intryck på kort tid, men jag gör iaf ett försök. Du har en skön attityd till dej själv och livet, så det känns verkligen som du talar från hjärtat och erfarenheter.
Av det du sa så kändes sårbarheten/svaghet som en verkligen viktig sak. Det behöver nog alla träna på men män i synnerhet.
Jag blev i alla fall grymt inspirerad till att jobba med det du pratade om. Alla kan bli bättre på allt. Tack för en fin och trevlig kväll.

Ha det bäst.
Stefan Sundin

Stefan om föreläsningen i Sundsvall, 16 september 2021
Föreläsning i Falkenberg