Föreläsning i Halmstad

28 februari 2022 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

Halmstad Högskola, Baertlingsalen Hus J (Visionen), Kristian IV:s väg 3, Halmstad

Livet ska levas, inte bara genomlevas– hur du tränar ditt själsliga immunförsvar. 

Julklapps erbjudande 295 kr t.o.m 24/12. (Ordinarie pris 395 kr)

Att leva, inte bara genomleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.


OBS! Regeringen inför fr.o.m. 2021-12-01 krav på vaccinationsbevis, s.k. covidbevis, vid arrangemang inomhus med fler än 100 personer. Detta innebär att ett giltigt covidbevis måste uppvisas vid ankomst till föreläsningen. Om detta inte sker, räknas biljetten som ogiltig och ingen återbetalning kommer att göras.

Covidbevis hämtar du enkelt på följande sida: https://covidbevis.se/vaccinationsbevis-web/

295 kr

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna föreläsningen så tar jag det ett steg längre i tanken. Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det egentligen är. Tillit är så oerhört mycket viktigare än vad vi hittills har förstått. Utan tillit till dig själv och till andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

I dessa tider är det viktigare än någonsin att vara trygg i sig själv, leva efter sina värderingar för att få ett bättre själsligt immunförsvar och därmed bättre kunna hantera verkligheten och uppnå det man vill.

I många år har vi pratat om vikten av att ha ett bra självförtroende och en stark självkänsla men det är inte där det börjar. I denna föreläsningen ger jag dig enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt för att träna din inre tillit och därmed stärka ditt själsliga immunförsvar, skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som i arbetslivet.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg såväl vuxna som ungdomar men definitivt även för företag och alla andra organisationer

I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

  • 12 faktorer för att träna ditt själsliga immunförsvar.
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd och låter livet komma till dig.
  • Sårbarhet är din största styrka för att vara modig och må bra .
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta och resurs.
  • Den livsviktiga skillnaden på sak och person.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen.

Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Jag tyckte den var mycket bra. Var så glad att jag gick dit. Hade ingen att gå med men det gjorde ingenting.
Tog åt mig många av dina punkter.
Just det att prata med sig själv i tredje person. Mycket effektivt på mig.
Att jag kan bara påverka mig själv.
Tack för en bra föreläsning!

Om föreläsningen i Hässleholm, 12 oktober 2021

Hej Torkild. Vi fyra som deltog var mycket nöjda med kvällen. Mycket att ta in förstås men vi fotade av din sammanfattning för att ha som ett fortsatt diskussionsunderlag. Känns som att dessa 12 punkter bör man ha på en egen liten skylt framför sig som en daglig påminnelse, lätt att ramla in i gamla tankebanor annars. Mycket bra och givande kväll. Ser fram emot ditt nästa besök i Norrtälje.

Bodil om föreläsningen i Norrtälje, 22 september 2021

Jag gillar att du är personlig. Du är en av de bästa föreläsarna jag varit på. Man får skratta och som du säger är du bra på att trollbinda människor, vilket gör att man inte tänker på något annat än det du säger. Du älskar att föreläsa och det känns. Jag brukar inte gilla att föreläsare sammanfattar på slutet men jag gillade när du gjorde det. Fortsätt vara Du som föreläsare. Susanne

Susanne om föreläsningen i Laholm, 26 augusti 2021
Föreläsning i Halmstad