Föreläsning i Eskilstuna

15 februari 2022 kl 18:30 - 21:00, arrangeras av Torkild Sköld

S:t Eskils gymnasium aula, Smedjegatan 3, Eskilstuna

Livet ska levas, inte bara genomlevas– hur du tränar ditt själsliga immunförsvar. 

Julklapps erbjudande 295 kr t.o.m 24/12. (Ordinarie pris 395 kr)

Att leva, inte bara genomleva är viktigt för såväl företag, organisationer och individer. En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg för att uppnå det vi vill.


OBS! Regeringen inför fr.o.m. 2021-12-01 krav på vaccinationsbevis, s.k. covidbevis, vid arrangemang inomhus med fler än 100 personer. Detta innebär att ett giltigt covidbevis måste uppvisas vid ankomst till föreläsningen. Om detta inte sker, räknas biljetten som ogiltig och ingen återbetalning kommer att göras.

Covidbevis hämtar du enkelt på följande sida: https://covidbevis.se/vaccinationsbevis-web/

295 kr

I min förra föreläsning la jag vikten på att ”Vi är alla ledare i vårt eget liv”. I denna föreläsningen så tar jag det ett steg längre i tanken. Många tycker att tillit är viktigt men få kan beskriva vad det egentligen är. Tillit är så oerhört mycket viktigare än vad vi hittills har förstått. Utan tillit till dig själv och till andra kommer du aldrig nå de resultat du vill uppnå i ditt liv.

I dessa tider är det viktigare än någonsin att vara trygg i sig själv, leva efter sina värderingar för att få ett bättre själsligt immunförsvar och därmed bättre kunna hantera verkligheten och uppnå det man vill.

I många år har vi pratat om vikten av att ha ett bra självförtroende och en stark självkänsla men det är inte där det börjar. I denna föreläsningen ger jag dig enkla och konkreta verktyg som du kan använda direkt för att träna din inre tillit och därmed stärka ditt själsliga immunförsvar, skapa nya framgångar och öka ditt välmående i så väl privatlivet som i arbetslivet.

En inspirerande föreläsning full av insikter, skratt och konkreta verktyg såväl vuxna som ungdomar men definitivt även för företag och alla andra organisationer

I föreläsningen belyser jag viktiga komponenter som:

  • 12 faktorer för att träna ditt själsliga immunförsvar.
  • Hur du slutar vara kontrollstyrd och låter livet komma till dig.
  • Sårbarhet är din största styrka för att vara modig och må bra .
  • Tid är inte pengar, tid är din viktigaste valuta och resurs.
  • Den livsviktiga skillnaden på sak och person.

Här kan du läsa vad deltagare som nyligen varit på föreläsningen tyckte: Omdömen

Jag är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Jag har jobbat med ledarskap i snart 40 år både i Sverige och internationellt. Jag har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där jag arbetade med ledande befattningar inom Ving och i IT-branschen.

Nominerad till Stora talarpriset 2018. År 2012 blev jag utnämnd till – Årets bästa nya föreläsare 2011 – av riksförbundet för coacher och föreläsare. Utsedd till en av landets mest populära föreläsare flera år på rad. Riktigt kul tycker jag!

Biljett kan inte avbokas eller återbetalas men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning.

En föreläsning för företag, organisationer och familjer, med massor av skratt och inspiration. Oförglömligt bra helt enkelt.

Boka biljetter här!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Hej Torkild! Jag vill tacka för en fantastiskt inspirerande och tankeväckande föreläsning du bjöd oss i Linköping den 25 augusti! Jag kände mig i toppform och på superbra humör när vi lämnade Nya Munken och har funderat en hel del på dina kloka ord och insikter och de personliga erfarenheter som du delade med dig av. Det satt en, för mig, främmande kvinna till höger om mig och ibland möttes våra blickar och vi log igenkännande eller skrattade lite. Så häftigt också med ett sådant möte vid våra upplevelser av din föreläsning. Jag gillade även dina tydliga exemplifieringar med hjälp av stolar osv, och skrattade gott åt din illustration av din kompis Magnus och hur vi har en förmåga att ibland felaktigt tolka in saker i andra personers beteenden utan att veta anledningen till dessa.

Jag hoppas att du kommer att fortsätta föreläsa så att fler har möjlighet att ta del av dina klokheter (och även lite tokigheter). Soliga hälsningar Ann-Sofie

Ann-Sofie om föreläsningen i Linköping, 25 augusti 2021

En föreläsning jag kommer att ha nytta och som jag varmt rekommenderar andra att gå på. Någon som arbetsplatser borde boka! Verkligen engagerad och "made sence" i det som sades. Igenkänningsfaktorerna var (tyvärr?) många och ibland kunde man hålla sig för skratt. Lite ny syn på hur det man tänker och gör påverkar en själv och andra. Du är inte ensam!

Om föreläsningen i Lund, 14 mars 2022

Lärorik, rolig och många gånger igenkännande. Kan varmt rekommendera!

Gunnel om föreläsningen i Mölndal, 31 augusti 2021
Föreläsning i Eskilstuna